|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם היה לי אימות נתונים, וראיון אישי היום בצבא ואמרתי בהם שטויות אני יכול לעשות אותם שוב?
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם לא סיימתי את כל ההליכים ?
אני לא יכול ללכת ולהגיד שאמרתי סתם שטויות כי לא רציתי להתגייס ?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :dry: :dry: :dry: :dry: ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא רצית לא להתגייס? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש משהו שניתן לעשות בשביל לעשות אותם שוב ? ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה עושה את הצעד הנכון.. רק שלצערי, אין אפשרות לשפר... סוף מעשה במחשבה תחילה.. אתה זוכר מה רשמתי לך בפוסט שפתחת אתמול, (הודעה שנייה)? לא סתם רשמתי לך את זה... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד לא סיימתי את ההליכים שם לא רציתי להיכנס לרופא וחיכתי אולי שעה שיעשו לי ועדה מצפון לא יודע איך קוראים לזה ולא רוצו כי לא נכנסתי לרופא.. בקיצור לא ניתן לעשות עכשיו כלום ?
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זהו אחי אכלת אותה , אם אתה רוצה שוב אתה חייב סיבה ממש אבל ממש טובה כדי לשכנע אותם שיזמינו אותך שוב מה אתה חושב שלצבא אכפת אם פתאום בא לך לעשות את זה שוב ולהיות רציני , לא נראה לי שיתנו לך אבל תנסה בהצלחה בכל אופן (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו אם בן אדם חולה, הצבא מעדיף שהוא יישאר בבית ויבוא פעם אחרת.. מאשר שיעשה שטויות במבחנים... אני לא חושב שיש לעשות משהו בנדון... אבל תנסה אולי להתקשר ללשכת גיוס או לשלוח מכתב שיקרע את הלב שלהם.. אולי זה יעזור למרות שאני כמעט בטוח שלא.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט אין לי חשק לכלום מהרגע שיצאתי משם ואמרתי את כל השטויות האלה ![]() אני לא שמתי לב בהתחלה באימות נתונים היא אמרה לי שלא ניתן לחזור על זה אפשר לבקש עירור אבל רוב המקרים הצבא דוחה אותם ובלה בלה,אני חושב שהיא התכוונה לזה. ועכשיו איך אני יודע מה ניסגר איתי ?.. לא סיימתי את כל ההליכים אמרו לי שאני לא עושה את המבחנים והכניסו אותי ישר לראיון אישי,אחרי זה היתי צריך ללכת לרופא וכבר אמרתי להם שאני לא נכנס איזה אחת ניסת לעזור לי לקבל ועדה מצפון לא זוכר את השם שלה זה.. ואז אמרו לי שלא יעשו לי והלכתי משם,עכשיו מ ניסגר איתי אני לא יודע לא סיימתי את כל ההליכים ואני לא מוכן לחזור לשם אחרי שטויות שאמרתי,אלה אם זה לתקן את זה.
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נורא אחי, אל תרגיש מבואס... הכל יסתדר בסוף.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני רק לא יודע מה קורה איתי עכשיו,לא קיבלתי פרופיל,ולא סיימתי את הכל הלכתי באמצע. ובראיון אישי היתי הילד הכי מסכן בעולם.. עכשיו מה יהיה איתי אני לא יודע ??
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני אמרתי לך שתצטער על זה.... חבל.
בכל מקרה, 99.9% שלא יתנו לך לעשות שוב. לפחות את המבחנים לא עשית, שזה חלק נכבד ביותר. כשתלך - תפציץ במבחנים ויהיה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אי אפשר לדעת האמת הצבא זה כזה גוף דפוק שאתה רק תדע כשתקבל תאריך גיוס ולפי התאריך אתה תדע לאיזה חיילות יש גיוסים
יש תאריכים של ג'ובניקים, קרביים תומכי לחימה אבל בכל מקרה אין לך מה להתבאס כי בצבא בשביל להזיז דברים ולהילחם על מה שאתה רוצה אתה חייב לעשות בעיות וגם אם זה יהיה תוך כדי השירות אין מה לעשות אם שותקים בטוח שהצבא לא ידבר במקומך אתה תצטרך לעשות בלאגן לאיפה שלא תרצה ללכת |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך פתאום השתנתה לך הדעה?
תנסה להגיש ערעור בכל זאת, תסביר להם שלא היית סגור על עצמך ואתה בתקופה רעה, מבולבל, ושאתה רוצה לעשות הכל שוב כי באותו יום היית ממש על הפנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי שגיל ישאל בפורום מתגייסים וסדירים ב-fresh יש על זה הרבה דיבורים, אולי יאמרו לו אם אי פעם קרה מקרה כזה שהתקבל ערעור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|