|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז ככה קודם כל נעים מאוד אני חדש פה ויש לי בעיה אז זה הולך כככה : (קצת ארוך אבל לא נורא חח) הבעיה שלי היא שתחלתי חיטוב ועשיתי בהערך חודש והכל טוב ויפה וברוב הגוף יש תוצאות בערך מה שציפתי וירדתי גם במשקל וגם באחוז שומן הבעיה היחידיה היא שהשומן בבטן התחתונה בערך מה הלמטה עד התבור לא נעלם בכלל יאנו יש לי צורה של מעין כרס כזאת לא יודע מה לעשות ואני עושה מלא אירובי עכשיו וזה לא זז
עכשיו אמרו לי שזה יכול להיות הצטברות נוזלים עכשיו אם כן אולי אתם יכולים לעזור לי וקודם כל להסביר לי מה זה ההצטברות נוזלים הזאת ואם זה זה מה יש לעשות נגד זה עוד אפשרות שאמרו לי זה שיש לי כזאת צורה בבטן ואין מה לעשות נגד זה זה באמת אפשרות ????? מישהו פה נמצא בכזה מצב ???? ועוד משו שאמרו לי זה שאני צריך להעלות את המסת שריר וזה יסדר את העינין עכשיו אם כן תסבירו לי איך זה עוזר בקשר לכרס שמעלים את המסת שריר כי למען האמת אני די רזה ושוב תודה לעזורים אם זה יהיה חשובאני יעלה תמונות בהמשך תתתתתתודה לכולםםםםםםםםם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() טוב ככה:
1.לגבי נוזלים , נוזלים אפשר לאבד בדיאטת דלת פחמימות [הכל יחסי כמובן ] , ע"י אירובי [ריקוגן מאגרי הגליקוגן] , ואי שתייה של מים + משתנים [ שלפה אתה לא תגיע זה בד"כ למתחרים] 2.הכרס הקטנה הזו , זה עוד שומן שאתה תצטרך להמשיך בחיטוב כדי להוריד אותו , זה לא נוזלים במידה ואתה בדיאטת דלת פחמימות. תסתכל על התוכנית תזונה שלך , תראה אם משהו לקוי , אולי חסר משהו? , אולי צריך להוסיף משהו ולהוריד ממשהו אחר? , אתה מוזמן לפורום תזונה ותוספים לקבל יעוץ על התפריט שלך. ישנו גם מושג של "שומן עיקש" , שזהו השומן שממש קשה להוריד והוא כבר בסוף החיטוב פה מתחילים לפעמים להשתמש בתוספים שונים [שורפי שומן למינהם ] או לעשות /לשנות/להגביר את האירובי. 3. עלייה במסת שריר , מביאה לך בנוסף עלייה במסת השריר בבטן כך שגם באחוז שומן גבוה יותר תוכל לראות את אפקט ה"ריבועים" , ישנם אנשים שגם על 20% שומן אפשר לראות להם ריבועים בבירור בגלל מסת שריר מפותחת מאוד. שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה אירובי עוזר לפי דעתי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואואו תודה רבה עזרתם לי מאוד
נקווה שיהיה תוצאות למען האמת אני כמעט ולא אוכל פחממות ככה שזה לא הבעיה אבל נראה מה יהיה כבר ננסה להתמיד עוד קצת ונחזור לפה תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך להיות על אחוזי שומן נמוך פשוט. ואין דבר כזה בטן תחתונה :closedeyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה עושה לחיצת חזה בשיפוע חיובי אתה למעשה עובד על כל החזה- ההרגשה שאתה עובד על חלק "עליון" של החזה נובעת רק מתחושת העצבים של הסיבים העליונים שמקבלים את רוב העומס. אותו הדבר בדיוק קורה בבטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איך האלה שאומרים שאין דבר כזה בטן תחתונה מעצבנים סבבה הבנו שאתם מבינים הכוונה זה לחלק התחתון של הבטן לא משו רשמי או משו כזה פשוט דרך להגדיר את האזור של הכרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|