ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-08-07, 11:59   #1
חגי #8
חבר פעיל

ברירת מחדל שלום לכולם שאלה בפנים :)

אוקי אז ככה קודם כל נעים מאוד אני חדש פה ויש לי בעיה אז זה הולך כככה : (קצת ארוך אבל לא נורא חח) הבעיה שלי היא שתחלתי חיטוב ועשיתי בהערך חודש והכל טוב ויפה וברוב הגוף יש תוצאות בערך מה שציפתי וירדתי גם במשקל וגם באחוז שומן הבעיה היחידיה היא שהשומן בבטן התחתונה בערך מה הלמטה עד התבור לא נעלם בכלל יאנו יש לי צורה של מעין כרס כזאת לא יודע מה לעשות ואני עושה מלא אירובי עכשיו וזה לא זז
עכשיו אמרו לי שזה יכול להיות הצטברות נוזלים עכשיו אם כן אולי אתם יכולים לעזור לי וקודם כל להסביר לי מה זה ההצטברות נוזלים הזאת ואם זה זה מה יש לעשות נגד זה
עוד אפשרות שאמרו לי זה שיש לי כזאת צורה בבטן ואין מה לעשות נגד זה זה באמת אפשרות ????? מישהו פה נמצא בכזה מצב ????
ועוד משו שאמרו לי זה שאני צריך להעלות את המסת שריר וזה יסדר את העינין עכשיו אם כן תסבירו לי איך זה עוזר בקשר לכרס שמעלים את המסת שריר כי למען האמת אני די רזה ושוב תודה לעזורים אם זה יהיה חשובאני יעלה תמונות בהמשך תתתתתתודה לכולםםםםםםםםם
חגי #8 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-07, 12:03   #2
HooliGan
חבר פעיל

הסמל האישי שלHooliGan

שלח הודעה דרך ICQ אל HooliGan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי חגי #8
אוקי אז ככה קודם כל נעים מאוד אני חדש פה ויש לי בעיה אז זה הולך כככה : (קצת ארוך אבל לא נורא חח) הבעיה שלי היא שתחלתי חיטוב ועשיתי בהערך חודש והכל טוב ויפה וברוב הגוף יש תוצאות בערך מה שציפתי וירדתי גם במשקל וגם באחוז שומן הבעיה היחידיה היא שהשומן בבטן התחתונה בערך מה הלמטה עד התבור לא נעלם בכלל יאנו יש לי צורה של מעין כרס כזאת לא יודע מה לעשות ואני עושה מלא אירובי עכשיו וזה לא זז
עכשיו אמרו לי שזה יכול להיות הצטברות נוזלים עכשיו אם כן אולי אתם יכולים לעזור לי וקודם כל להסביר לי מה זה ההצטברות נוזלים הזאת ואם זה זה מה יש לעשות נגד זה
עוד אפשרות שאמרו לי זה שיש לי כזאת צורה בבטן ואין מה לעשות נגד זה זה באמת אפשרות ????? מישהו פה נמצא בכזה מצב ????
ועוד משו שאמרו לי זה שאני צריך להעלות את המסת שריר וזה יסדר את העינין עכשיו אם כן תסבירו לי איך זה עוזר בקשר לכרס שמעלים את המסת שריר כי למען האמת אני די רזה ושוב תודה לעזורים אם זה יהיה חשובאני יעלה תמונות בהמשך תתתתתתודה לכולםםםםםםםםם
אחי אל תדאג גם לי היה את זה פשוט תעשה הרבה בטן...תעשה בעיקר בטן תחתונה וזה יעבור אולי זה פשוט בגלל שאין לך שרירים בבטן אז יש צורה של כרס תעלה גם תמונות שנראה וכך יגידו לך..בהצלחה אחי
ישן 10-08-07, 12:06   #3
Moshe
Banned

טוב ככה:
1.לגבי נוזלים , נוזלים אפשר לאבד בדיאטת דלת פחמימות [הכל יחסי כמובן ] , ע"י אירובי [ריקוגן מאגרי הגליקוגן] , ואי שתייה של מים + משתנים [ שלפה אתה לא תגיע זה בד"כ למתחרים]
2.הכרס הקטנה הזו , זה עוד שומן שאתה תצטרך להמשיך בחיטוב כדי להוריד אותו , זה לא נוזלים במידה ואתה בדיאטת דלת פחמימות. תסתכל על התוכנית תזונה שלך , תראה אם משהו לקוי , אולי חסר משהו? , אולי צריך להוסיף משהו ולהוריד ממשהו אחר? , אתה מוזמן לפורום תזונה ותוספים לקבל יעוץ על התפריט שלך. ישנו גם מושג של "שומן עיקש" , שזהו השומן שממש קשה להוריד והוא כבר בסוף החיטוב פה מתחילים לפעמים להשתמש בתוספים שונים [שורפי שומן למינהם ] או לעשות /לשנות/להגביר את האירובי.
3. עלייה במסת שריר , מביאה לך בנוסף עלייה במסת השריר בבטן כך שגם באחוז שומן גבוה יותר תוכל לראות את אפקט ה"ריבועים" , ישנם אנשים שגם על 20% שומן אפשר לראות להם ריבועים בבירור בגלל מסת שריר מפותחת מאוד.
שיהיה בהצלחה
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-07, 15:29   #4
DBD
חבר פעיל

הסמל האישי שלDBD

הרבה אירובי עוזר לפי דעתי

DBD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-07, 16:11   #5
חגי #8
חבר פעיל

וואואו תודה רבה עזרתם לי מאוד

נקווה שיהיה תוצאות למען האמת אני כמעט ולא אוכל פחממות ככה שזה לא הבעיה אבל נראה מה יהיה כבר ננסה להתמיד עוד קצת ונחזור לפה תודה רבה
ישן 10-08-07, 16:51   #6
מאור זעפרני
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HooliGan
אחי אל תדאג גם לי היה את זה פשוט תעשה הרבה בטן...תעשה בעיקר בטן תחתונה וזה יעבור אולי זה פשוט בגלל שאין לך שרירים בבטן אז יש צורה של כרס תעלה גם תמונות שנראה וכך יגידו לך..בהצלחה אחי
זה לא קשור לכפיפות בטן.
צריך להיות על אחוזי שומן נמוך פשוט.
ואין דבר כזה בטן תחתונה :closedeyes:
מאור זעפרני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-07, 18:47   #7
maorstyle
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מאור זעפרני
זה לא קשור לכפיפות בטן.
צריך להיות על אחוזי שומן נמוך פשוט.
ואין דבר כזה בטן תחתונה :closedeyes:
בטח שיש זה כמו שיש לך חזה עליון ותחתון זה פשוט סיבים
maorstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-07, 19:35   #8
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

ציטוט:
פורסם במקור על ידי maorstyle
בטח שיש זה כמו שיש לך חזה עליון ותחתון זה פשוט סיבים
אתה טועה... לא רק שאין דבר כזה "בטן תחתונה (בתור שריר) אלא גם אין דבר כזה חזה "עליון" או "תחתון"... הפקטורלס מג'ור (שריר החזה הגדול) זה שטח אחד של שריר והוא לא מופרד לעליון או תחתון (כמו למשל הכתף שניתן לעבוד על כתף קדמית, אמצעית ואחרוית בנפרד)
כשאתה עושה לחיצת חזה בשיפוע חיובי אתה למעשה עובד על כל החזה- ההרגשה שאתה עובד על חלק "עליון" של החזה נובעת רק מתחושת העצבים של הסיבים העליונים שמקבלים את רוב העומס.
אותו הדבר בדיוק קורה בבטן.
Flash מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-08-07, 19:48   #9
חגי #8
חבר פעיל

וואי איך האלה שאומרים שאין דבר כזה בטן תחתונה מעצבנים סבבה הבנו שאתם מבינים הכוונה זה לחלק התחתון של הבטן לא משו רשמי או משו כזה פשוט דרך להגדיר את האזור של הכרס
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא