|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכול קהילת ישראל הבודי
![]() תראו נרשמתי לפני שבוע ככה למכון.. ושאני מיתאמן אני עושה את כול התרגילים בעיקרון נגיד יום חמישי עשיתי יד קידמית כתפיים, חזה, יד אחורית, גב. ולבסוף עשיתי גם רגלים התאמנתי כמו מטורף שעתיים. עכשיו רציתי לדעת עם מישו יכול לחלק לי לפי ימים בבקשה תתוכנית אימונים למשל יד קידמית חזה רגלים וכול זה... אגב זה הנתונים עלי בקצרה: גיל: 17 מטר: 193 משקל 73 קילו. זהו תודה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שיש את זה אחי..
אבל אולי מישהו יכול לחלק לי תתרגלים לימים כמו שאמרתי יד קידמית חזה רגליים וכאלה... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בנתונים שלך אני מציע לך להתחיל בקטן תעבוד Fbw 2-3 פעמים בשבוע זה יספיק לחודש חודשיים רישונים אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שתעשה אימונים שכל הגוף באימון אחד לאיזה חודש חודשיים אתה יכול לחלק ככה:
A-חזה יד קדמית בטן B-גב יד אחורית Cרגליים כתפיים בטן או A-חזה כתפיים יד קדמית B-גב רגליים יד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הייתי ממליץ לעבוא לab אחרי כמה שבועות של Fbw
רק ש A: חזה, יד אחורית, כתפיים,בטן B: רגליים, גב, יד קידמית
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() wow תודה אנשים עזרתם לי מאוד....
אבל עכשיו נישאר איזה שבועיים עד לסיום המנוי ואז אני נירשם שוב... אבל לבנתיים מה לעשות איזה תוכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() בנתיים תמשיך לחמם ולאמן את כל השרירים בלי משקלוים כבדים ...
Roy בדרך כלל עושה חזה עם יד אחורית ולא קידמית...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעשות חזה עם יד אחורית?
היד האחורית עובדת גם ככה ואז היד תיהיה יותר עייפה..אז עדיף יד קדמית שלא התאמצה והיא "רעננה" ושאתה עובד על גב אז היד קדמית עובדת יותר מאשר אחורית ועדיף לשים יד אחורית וגב ובאימון השני חזה ויד קדמית..לא ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב ככה אבל שמישו יענה על זה..אני עושה תוכנית ואנלא יודע אם לשים חזה ויד קדמית או אחורית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זהו גם אני קצת בבעיה...
אבל תראו חשבתי אולי לעשות תתוכנית הזאת: אימון A - חזה + יד אחורית אימון B - כתפיים + רגליים אימון C - גב + יד קידמית מה אתם אומרים? אני יעשה נגיד לכול תרגיל 5 סטים..... ככה! אימון 45 דקות! אבל השאלה עם זה יהיה טוב בשבילי אני יתפתח מיזה זה ישפר אותי? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|