ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-08-07, 20:15   #1
P-a-n-1-c
Banned
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל בעיה עם הצבא, באמת אשכול רציני ושקול. תודה לעוזרים.

פתחתי את זה גם בפרש, אז העתקתי לפה.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, אני יודע שיש פה הרבה דאחקות וצחוקים בפורום, אבל בבקשה לא באשכול הזה, אני די אובד עצות. תודה מראש.

כל החיים שלי הייתי סגור על זה שאני אהיה ג'ובניק, וואלה אמרתי קרבי לא בשבילי, לטחון חרא וכו' וכו'. אח"כ התבגרתי טיפה וגיליתי את יחידת עוקץ. וואלה כלבים זה כל החיים שלי וממש הורעלתי. התחלתי ללכת לפיסיוטרפיה ולהשקיע בתרגילים בבית כדי שהבעיה בברך שיל תעבור.
ואז פתאום יום בהיר אחד, הכל ירד, בבום. אמרתי לעצמי שוואלה לחזור פעם בשבועיים לחברה שלך זה באסה אש, לא לראות את החברים והקרובים שלך, לטחון חרא בזמן שאני יכול לחזור כל יום הביתה, לעבוד במקביל, לחיות את החיים כמו שצריך. אני מכיר את כל הלוקשים ואת כל הדברים שאומרים שאם אני לא אגן על הבית שלי אז מי כן וכו' וכו', אבל הגעתי למצב שוואלה אין לי מוטיבציה להיות קרבי.
לדעתי לגייס מישהו לקרבי כשאין לו מוטיבציה לזה זו טעות גדולה ואיומה. וואלה בשטח חייב להיות אמון בין החיילים, איך אפשר לסמוך על מישהו שאין לו מוטיבציה להילחם? וואלה אני נכנס לשטח וחבר שלי "לא בראש שלו" על זה, איך אפשר להיכנס ככה לבית של מבוקש?? לא מבין את זה!!!!
בכל אופן, כרגע הפרופיל שלי הוא 72, אני אמור להתגייס במרץ. הבעיה שלי שאני לא רוצה פרופיל 72, אני מעדיף כל פרופיל אחר פרט לזה. יש לי כרגע מסמכים בבית להעלות את הפרופיל, הקטע שאני לא רוצה! אני ממש מרגיש שקרבי זה לא בשבילי, לא פיסית ולא נפשית.
אני לא יודע מה לעשות, עד לפני חודש הייתי נעול על עוקץ. כל החדר שלי היה בדברים שקשורים לעוקץ. הייתי כל יום צופה בסירטונים שיעלו לי את המוטיבציה, הייתי עושה ריצות, מה לא! ועכשיו כלום, נאדה. ניסיתי לצפות בסירטונים, לדבר עם אנשים, משהו שיעלה לי את המוטיבציה - כלום! בלוק! :\

אני לא תמים, אני יודע שהצבא אין אצלו "לא בא לך קרבי", פרופיל קרבי = שירות קרבי, אבל אני באמת מרגיש שזה לא בשבילי.

אני יודע שההודעה שלי ארוכה ואני ממש מודה למי שהגיע לחלק הזה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

תודה מראש.

P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:31.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים