|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קחו מנגינה יפה שאני הלחנתי אם הגיטרה, אני רוצה להפוך את זה לשיר מה דעתכם?:
http://www.sendspace.com/file/ap1l3e יש כמה קטעים קטנים של שקט זה כי הקלטתי את זה אם "רשמקול" ובאמצע הקלטה נעצרת וכדי להמשיך צריך ללחוץ ולחזור לנגן אבל זה ממש לא מורגש... אני רוצה לשמוע את דעתכם ![]() יש עוד כמה קטעי גיטרה שנאי מנגן שאני יוכל להעלות כמו השיר snow של רד הוט צ'ילי פפרז אם אתם רוצים תבקשו ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח Hey Oh יעני?תעלה אם אתה רוצה...אני גם מנגן הייתי מעלה קטעים שאני מקליט אבל אין לי כוח כי אניודע שלא הרבה יורידו,בכל זאת ניתן לך כבוד ונשמע את מה שהלחנת אני אגיב אחרכך
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Snow אם אתה מנגן אותו טוב זה אומר שאתה ברמה בינונית+ תלוי גם כמה זמן אתה מנגן
והכל יחסי,בינוני זה טוב
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח מה אתה אומר על ההלחנה
שנייה אני מעלה את סנו
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אחי זה לא מוריד לי טוב זה נסגר ב99 אחוז אני אוריד שוב חח
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הנה פה שאני מנגן סנו:
http://www.sendspace.com/file/ve24n8 הפעם העליתי בקובץ Rar שלא יהיו בעיות... שים לב זה לא הצליל האמיתי של הגיטרה זה פשוט איכות ההקלטה בפריטות תשמע חירכושיםם זה ההקלטה פשוט חיברתי ת'מיקרופון למגבר והתקיעות באמצע נשמע קצת צולע אבל מי שיודע ככה זה ברשמקול צריך לחזור ללחוץ הקלטה ולחזור לגיטרה באמצע ככה נשמע שקט באמצע.. אבל ההתחלה חלקה תורידו..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() המנגינה שהלחנת נשמעת קצת פשוטה מדי בפני עצמה...תנסה להוסיף מנגינה לזה אולי זה ישפר את זה...
Snow נשמע די טוב... ![]() דרך אגב ההקלטה נשמעת בכלל טוב ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נבדוק.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי,אני אוריד את סנו ואני אגיד לך מה אני חושב על הביצוע + הרמה
בינתיים "תן נתונים"חחח כמה שנים מנגן (משקל גובה) חח סתם,כמה שנים אתה מנגן ואיזה גיטרה יש לך+מגבר או שאתה מנגן באקוסטית\קלאסית
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני מנגן על Fender squier וההקלטה בכלל לא איכותית אין לי פה ציוד אני מנגן כתחביב לא לוקח את זה רחוק מדי על מגבר של IBANEZ לא זוכר כמה וואט...
תעלו גם אתם כמה קטעים.. והקלטתי את זה פשוט מיקרופון מהמחשב ממכוון למגבר והקול הנקלט ברשמקול הפשוט.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אאה יפה ציוד מכובד:]חח את סנו לא הצלחתי גם להוריד מצטער...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה ממש טוב.. יחסית אליי :x
אני מנגן ככה שבועיים.. ולא יודע מאיפה להתחיל.. אני יודע לנגן את Become Insane ובואי של עידן רייכל חחחח יש מצב אתה עוזר לי קצת בקטנה? ושוב זה יצא ממש יפה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|