אני מצ טער שאני פותח עוד אשכול בפראק זמן כזה רקצר אבל ראיתי מדו באשכול פה שמאוד לא נראה לי
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=25808
אני יודע שהרוב זה שטויות אבל שמעתיח מאוד מקורות שזה נכון
אני אוכל 2-3 כפות של זרעי פשתן ביום ואני קונה את הלא טחונים (כי לטחונים יש ערעים תזונתיים הרבה פחות טובים) ואז טוחן אותם שם בצנצנת שומר במקום מוצל ומערבב את זה אם יוגורט עכשיו מה שאומרים שאם טוחנים אותם מראש הם מאבדים מתכונותיהם הטובות כלומר:
ויטמינים (לא ממש חשוב לי), סיבים תזונתיים,
אומגה 3, ניהיה יותר שומן רווי
זה נכון או שזה בולשיט ואם כן יש לכם רעיון מה לעשות אם זה?