|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי פה שאמרו שזה לא טוב לעשות הרבה דרופ סטים...אני כבר עושה איזה חודשיים דרופ סט ליד הקדמית...ובתוכנית החדשה גם אני עושה דרופ סט ליד קדמית(בגלל שיש רק תרגיל אחד שאני יכול לעשות אחרת זה גורם לי לשברי מאמץ באמה..)..
מאיזה בחינה לא לעשות הרבה דרופ סטים? הכוונה לא לעשות דרופ סטים ביותר מידי תרגילים או לא לעשות דרופ סטים לאותו שריר לטווח ארוך מידי(אם כן מה טווח הזמן הזה). תודה מראש לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() זו שיטת גיוון לא שיטת אימון קבועה תעשה הפרדה...בעיקרון השיטה באה להביא "שוק" מעיין הלם לשריר שהוא לא רגיל ...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() השיטה הזאת מפתחת בעיקר סיבולת שריר.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם עוז, יש לעבוד פעם בכמה זמן רצוי שבועיים עד חודש (ז"א תרגיל אחד!) והמטרה היא אכן לזעזע את השריר. בטווח חזרות נכון תעבוד על היפרטרופיה. סבולת אכן משתפתרת בשל שיפור סף חומצת החלב בשריר (השלב ששורף מאד....)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ולאיזה טווח מומלץ לעבוד בעזרת הדרופ סט לאותו שריר? כלומר שיותר מיזה כבר עלול להזיק יותר מלעזור..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בצע סט של 8 עד 12 חזרות הורד משקל בכ 30% מהמשקל המקורי בצע עד כשלון (אמור להיות באזור 8-10 חזרות) ושוב פעם אותו נוהל של הורדה מהמשקל. מומלץ לבצע בין 2-5 דרופים בסט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לא...התכוונתי לטווח הזמן שבו אפשר להשתמש בדרופ סט לשריר מסויים...חודשים-חודשיים-שלוש?
ועוד משהו, אפשר לעשות למשל בשתי תרגילים (לא של אותו השריר) דרופ סט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() למשל אפילו באותה התוכנית? למשל אני עובד ab, אז
עכשיו 3 שבועות אני אעשה דרופ סט לגב ולחזה בתרגיל אחד (חזה ב a וגב בb). ואחרי זה עוד שלוש שבועות לעשות דרופ סט ליד אחורית ויד קדמית(יד אחורית a יד קדמית b). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כל שלוש שבועות אני יכול לעשות דרופ לשריר אחר או סה"כ אני יכול לעשות בשלוש שבועות רק 1-2 אימוני דרופ?
הכוונה היא למשל השבוע הזה (יומיים עבודה על כל שריר) לעשות דרופ לחזה ולגב, שבוע הבא ליד אחורית ורגליים ושבוע אחרי זה לכתפיים ויד קדמית? וחוזר חלילה? כלומר נגמרו שלושה שבועות..אפשר עוד פעם.. ואמרת שאפשר לשלב עוד שיטות אימון, לדוגמה סופר סטים? ואיך זה הולך? למשל אני עושה לחיצת חזה במוט ואז ישר פרפר במשקולות יד? ואז למשל שבוע אחד ושני על אותם שרירים (בשבוע הראשון דרופ ובשני סופר סט) או על שרירים אחרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שורה תחתונה: כל 3 שבועות תבצע דרופ סט, לא מדד מדויק. כל המטרה של השיטות אימון הם לתת באופן חד פעמי או דו פעמי שוק לשרירים הפועליםץ הכוונה היא שאל תעבוד אימון אחרי אימון באותה שיטה אלא תגוון.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אימון אחד זה יוצא כאילו שתי אימונים כי אני עושה ab...אז בa שריר אחד ובb שריר אחד..ועדיין לא הבנתי עד הסוף..תן לי דוגמה לעבודה למשל של דרופ סטים וסופר סטים כל כמה זמן לעשות כל דבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אימון A יד קדמית בצע דרופ סט לתרגיל 1
אימון B יד אחורית בצע דרופ סט חכה שבועיים שלוש ושוב פעם. לא חייב את השרירים שאמרתי אפשר אחרים. בין לבין אם בא לך לעשות סופר סט תעשה. הוא נועד לקצר זמן אימון אז אין איתו הגבלה.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה סתומרת לקצר? מה כאילו אם יש לי לחזה 3 תרגילים, לחיצת חזה במוט, לחיצת חזה בשיפוע חיובי בדאמבלים ופלייס בשכיבה, אז אני יכול לעשות לחיצת חזה במוט ופלייס בשכיבה כסופר סט ואז את הלחיצת חזה בשיפוע חיובי וזה יחשב ל3 סטים? בניגוד לדרופ סט שנחשב עדיין לסט אחד?
עריכה: לא ענית לי על אחת השאלות בדרופ סט.. אמרת לחכות בין אימון דרופ אחד לאימון דרופ שני שבועיים-שלוש, השאלה היא האם אפשר למשל לעשות ברצץ אימוני דרופ סט שכל אימון עושים דרופ לשריר אחר, ואז לחכות שלושה שבועות מאז אימון הדרופ הראשון ולעשות ככה עוד פעם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |