|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הנה עברו עוד חודשיים...ואנחנו מתקרבים לשלוש,
פעם שעברה מישהו הביא לי רעיון סוף הדרך הקופסא עם המראה.. יצא קטלני היא ממש אהבה עכשיו אין לי מושג מה לעשות לה ל3 חודש.. חשבתי אולי לעשות איזה ציור שלה או משהו ולהביא לה עם זה איזה מתנה או משהו אם למישהו יש רעיון וואלה באמת אני ישמח יאללה תפגיזו...ולא תגידו לי תקנה לה דאורדורנט קנה לה פרחים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() דאמבלים ורודים...
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
.... אתם כולה 3 חודש מה קרה ? למה אתה משתגע? אתה יודעת מתי זה יגמר ? אל תשתגע מניסיון חבל על הכסף שתראה שזה רציני אז.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה סתם עף, תחשוב כל פעם אתה משתדרג במתנות, מה תקנה לה בשנה?? בית בכפר שמריהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר חבל על הכסף
עזוב אותך אחי מה אני פרסי חיים את הרגע אני לא מתכוון לקנות לה לא וילה ולא יאכטה וגם לא כל מתנה זה כסף יש מתנות שאפשר להכין ולהשקיע בהם גם מעט כסף זה לא נורא..אבל העיקר הכוונה ולדעתי יותר יפה שמכינים משהו מהלב ולא שקונים אותו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תפתיע אותה בכוסות שמפניה עם שייק חלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא מדבר על איזה מתנה מטורפת..משהו קטן צנוע ככה מכל הלב למה לא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קנה לה 2 קילו חזה עוף
אם אתה ממש בקטע שלה תוסיף גם קילו ש"ש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עצה ממני בנות אוהבות מכתבי אהבה..תרשום לה איזה מכתב רומנטי
זר ענק של פרחים..איזה דובי של אי לוב יו ושלום על ישראל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() איך אני חולה על התגובות האלה גם בפוסט הקודם שלך היה ככה
כלוב לסקוואט וכל השטויות האלה D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זאת האירוניה כשאתה נותן לה מתנה יפה, עכשיו היא תצפה למתנה עוד יותר טובה, ולך כבר אין רעיונות, אז נדפקת D:
בסוף אתה תביא לה איזה מתנה חרושה היא תתאכזב ותיפרד ממך P:
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בנות=צרות
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור לנושא מה הבאת לה פעם ראשונה תזכיר לי? נשמע ממש נחמד לדעתי תעשה משהו רומנטי כמו שאמרו מקודם מכתב יעשה את העבודה לדעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תביא לה חתול.. בסגנון הזה:
![]()
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() תכין לה כד בחוג קדרות
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו אם חברות שלכם אוהבות אותכם ביגלל המתנות אז המצב רע
אבל מתנה זה אף פעם לא רע כל פעם אפשר לחשוב על רעיון אחר, אין סוף למתנות, ומפה מתנה רצינית הבאה זה רק בחצי שנה, ככה שצריך לתת פה השקעה קטנה, אם למישהו יש רעיון אז סבבה...כל הקטע של החזה עוף והשיבולת שועל כבר חלש...בהתחלה זה מצחיק עכשיו לא |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|