|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() רציתי לדעת אם יש "אל החיות", "אל החי" (לא אמא אדמה) או משהו בסיגנון.
תודה מראש ![]() עריכה: לא כזה משנה לי איזו מיתולוגיה (יוונית, נורדית, יפנית) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
http://www.pantheon.org/articles/c/cernunnos.html בבקשה שמישהו יעזור לי להבין מה הולך שם. קראתי את מה שהבאת פה עוד מקודם, אבל זה קצר לי מידי ולא כזה ממצה. תודה גבר, עוד משהו, מישהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תסביר יותר בשביל מה אתה צריך את זה ואולי נדע איך לעזור
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ביקשתי אל החיות (בעלי חיים), כמה שיותר מידע ושלא יהיה מזוהה עם הרוע (כמו הדמות למעלה שמזוהה עם השטן אנערף). תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() http://www.ox.compsoc.net/~dwsjc/ff/deities/animal.html
ציטוט:
הדורק הזה הוא אל הכלבים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() מה אתה מאמין בחרא הזה תגיד לי?! אין לך מה לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הוא רוצה לעשות קעקוע והוא מחפש משהו בעל משמעות שמדבר אליו
לגבי נושא שהוא אוהב כמו חיות בהצלחה פאניק החלטתה איפה אתה עושה ? אני במשכורת הבאה שלי הולך לעשות טריילבלדים וכיתוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() במיתולוגיה היוונית יש לך את ארטמיס, ארטמיס הייתה אלת ציד יווניה, שחלקה עם עוד הרבה אלים כמה תפקידים, אחד התפקידים היה מלכת חיות הבר (היא חלקה את התפקיד עם פוטניה תרון). היא מתוארת כבעלת כנפיים ומלווה באריות, צבאים וציפורים. בדר"כ היא מופיעה כציידת בתולה, שמטיילת ביערות עם הנימפות שלה. היא אחותו התאומה של אפולו, ויש לה חיצים זהים אליו שאים היא יכולה לזרוע מוות. היא הייתה אחראית גם לאמזונות. והיא הופיעה גם כאלת הצמחייה והפריון. במיתולוגיה הרומאית היא נקראית דיאנה. הייתה הפטרונית של בני הנעורים.
אני מנסה להיזכר באל הנורדי המקביל ולא מצליח, אם אני לא טועה זה תור, אני עכשיו אבל אבדוק פה בכמה ספרים שיש לי ואחזור אלייך עם תשובה בקשר לנורדית ומקווה גם בקשר למיתולוגיה היפנית והסינית |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() יש במיתולוגיה הנורדית את האלה נרתוס שחיפשתי בשני ספרים ולא מצאתי יותר מזה שהיא אלת האדמה הסקנדינבית.
יש את מיילקי, אלת היער הפינית, אשתו של טפיו, אל היער. גבירת היער טיפלה בפקעת צמר שנפלה מהשמיים כאילו הייתה בתה. לאחר כמה ימים יצא מהצמר גור דובים. כך נוצרו הדובים לפי המיתוס הפיני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש את הזה בפליקס אל המנוש
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מחפש יותר אל בעלי החיים ולא אל היער\אדמה, ואם אלו יהיו אלים שיהיו מזוהים עם כלבים (כמו durrak שהוא אל הכלבים זה בכלל יהיה פצצה!) תודה איתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() חפש ויקינגים הם הכי שולטים.
דרך אגב יש ספרי ילדים תבדוק שם
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי פה תמונה מאוד גרועה שלו, אני אנסה לחפש משהו יותר איכותי ואם אני לא אמצא אני אעלה אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() יש את גאיה אלת האדמה
הנה אתר שבו אפשר לחפש אלים מיתולוגים http://ancienthistory.about.com/libr...gods_index.htm תמונות של אלים הודים http://www.avikatz.net/books/hindu/images/the_gods.jpg הרבה אלים שיכולים להיות של חיות http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Animal_gods
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קרנונוס - Cernunnos (או הרנה הצייד) : אל החיות הגאלי, המזוהה לעיתים כאל היווני פאן. זהו האל בעל הקרניים המקורי לו התנגדה הכנסיה, אשר אימצה את דמותו החיצונית כזו של השטן. הוא תואר בכתבים ובציורים כיושב בתנוחת לוטוס וקרני צבי לראשו, אוחז קולר ביד ימינו, ובשמאלו מחזיק נחש בעל קרני אייל. זה? במה שהבאתי למעלה כתוב שהוא אחיו של almar שהיה אל הזאבים וdurrak הוא אל הכלבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו יושב על ספר של מיתולוגיה אסייאתית, אני מקווה למצוא פה משהו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז יש אל שהוא "אל הכלבים" ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|