|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נו באמת,ידידה שלי שלחה לי איזה פורום של בנות עכשיו להראות לי משהו
אני בא פותח שם את הפורום הכללי ומוצא את האשכול הבא: http://www.4girls.co.il/newforum/dis...PagePosition=1 אני אומר זה בטח איזה דביל,מה אתם אומרים
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר שתמשיך לחלום שיש לה חבר בגודל של ארנולד.
נ.ב: החתימה שלך גדולה מדי... אני מכיר את המנהלים כאן- הם יתנו לך אזהרה. (: תקטין אותה חבוב....
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חחח תקטין אבאלה תקטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הנה אחת התגובות שם:
"אני חושבת שככה גבר צריך להראות חזק ושרירי ולא שחיף רפוס אבל כל עוד יש לו לב טוב זה לא משנה,אבל יופי זה המפתח ללב" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יפה לך שיוצא לך לבלות את זמנך הפנוי מול המחשב, אבל אחי זה פורום של בנות.. לא?
בתכלס הבנות בכלל לא אוהבות גוף כמו של ארנולד.. ותנסו בעצמכם, תשלחו לידידות שלכם סרטונים של ארנולד ותקבלו תגובה שלילית מאוד.. "זה מנופח מידיי" "זה מגעיל" "זה מפחיד" ועוד כל מיני תגובות שאתם לא תבינו איך בכלל אפשר לחשוב על זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לעזאזל מה אכפת לכם מה בנות אומרות,תלכו לים עם גופייה ובירה,זה יעשה ת'עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנות לא מסתכלות על זה כמו שאנחנו מסתכלים על זה. אני לא אנסה להסביר. זה שרוב הבנות לא רואות בגברים "מנופחים" או גדולים, דבר יפה. אפילו מגעיל, זה לא חדש. אחי, אם אתה בספורט הזה בשביל מה שהבנות חושבות, אז זה לא הדבר הכי טוב. בלשון המעטה. סע לשלום... ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בנות אשכרה מסתכלות הכי הרבה על אופי :x לא כמונו :p
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תראה מה זה הפורם הזה ..
http://www.4girls.co.il/newforum/dis...PagePosition=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() זה רק מה שהם אומרות. מה שהן חושבות זה "ממממ.... איך הייתי משכיבה אותו"
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() חחח חבורה של מטומטמות אחת בסוף חושבת שהת מונות נעשו בפוטושופ. ושכולם שם של סטרואידים
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח חבר שלה בגודל של ארנולד..
![]() |
#13 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() פורום של פוסטמות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() חחחחחחח איזה אתר קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תשמעו תשמעו: ליועצת שלום, לרוב אני מאוננת פעם ביום, כשאני הולכת לישון, אבל המיטה שלי חורקתוכולם שומעים, הורים שלי מגיעים לבדוק מה קרה ולפעמים אני לא מצליחה להסוות אתהרמזים למה שעשיתי, אני חושבת שהם יודעים ומרגישה שהם נגעלים ממני. אני רוצהלדעת אם זה נורמאלי שמיטה חורקת ואם זה נורמאלי שאני מוציאה קולות בזמן שאנימאוננת? גיל: 14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() שלום!
היום ניסיתי לאונן בפעם הראשונה. בעיקרון לא הצלחתי להחדיר לחור הראשון, אז השאלה הראשונה היא למה לא הצלחתי? אז ניסיתי בחור השני.. (טוסיק).. מה שקרה זה שהצלחתי להחדיר אבל יצא לאנעים כי בעיקרון ממש ראיתי על מה שהחדרתי סימנים של הצרכים שלי.. שאלתי היא אם זהיקרה גם אם אני וחבר שלי נגיע לשלב כזה ויהיה עליו סימנים של הצרכים שלי... תודהרבה!!! נטלי גיל: 17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() שהייתי קטנה {בת 8} הייתה לי חברה מאוד טובה שקוראים לה עינב. יום אחד שבאתי אליה היא הייתה צריכה להיכנס להתקלח והיא אמרה לי שאני יכולה להיכנס איתה ולשבת בצד, אמרתי בסדר ונכנסתי איתה וישבתי בצד. באמצע המקלחת היא לקחה את הטוש של המקלחת הצמידה אותו לפות שלה ואמרה לי: עדיף שלא תתחילי כי אחרי זה את תתרגלי לעשות את זה, אחרי זה היא התחילה להשמיע קולות מוזרים ובסוף היא צרחה, נורא נבהלתי ואני עד היום לא מבינה למה היא התכוונה שהיא אמרה: אל תתחילי אחרי זה את תתרגלי לזה, את יכולה להסביר לי? ועוד משהו, מה זה הקולות המוזרים שהיא עשתה?
תשובה: לבת 11 שלום נטלי, חברתך עסקה באוננות שזו פעולה הגורמת להנאה ולכן היא ביטאה את זה על ידיד קולות הנאה. אין רע באוננות וזה אינו מעשה אסור. היא פשוט התרגלה לדרך זו של אוננות ולה זה נראה כמשהו אסור, אך אין כל בעיה במעשה! הרבה בנות מאוננות ולא כולם משמיעות קולות, זה פשוט נעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח עומרי ענקקקק
איזה פוסטמות אלוהים:laugh: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |