|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי מה שלומכם?
קיבלתי היום זימון ליום סיירותש ל יחידות עילית כמוש לדג שייטת 13 וכ'ו כאילו , שרק לפי התוצאות שלי ביום שדה הזה יידעו לאיפה אני אלך.. היום שדה הזה הוא ב 4.7 ואני רוצה להגיע כמה שיותר חזק וכמה שבכושר הכי טוב אני כרגע בכושר טוב , אני עושה ריצות מדי לילה פעמיים בשבוע ככה רץ5 ק"מ ככה.. והבייתה אני דיי מפותח פיזית.. אני לא קטן אני לא שחיף.. ואני מעוניין להתחזק כמה שיותר ולהגיע לביצועים כמה שיותר גבוהים.. יש לכם המצלות בשבילי למי שעבר ? ואגב לא הייתי במכון כושר חצי שנה כמעט.. :x תודה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ריצות על החוף יכינו אותך הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד על ריצת 2000, כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, ספרינטים, ספרינטים בעליות...
כמובן אל תעמיס על עצמך יותר מדי שלא תפגע בעצמך, תתאמן בתדירות נכונה, תשמור על תזונה. תרוץ קצת על חול שתתרגל כי שם בעיקרון אם אני לא טעה מתרחש כל הקטע של היום סיירות אחרי הבר אור... בהצלחה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה לשנייכם! ואם אפשר שאלה אחת.. באיזו תדירות אתה ממליץ?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תשכח להזריק רעל ערב לפני
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע זה לא הפורום הכי נכון,כי פה אנשים לא באים לפתח כושר באים לפתח גוף
הרבה אנשים חושבים שפיתוח גוף זה פיתוח כושר,הקשר בין הדברים הוא מקרי בהחלט.(לא תמיד !!!) אבל תשמע אני אישית הייתי ממליץ לך להתאמן בקבוצה של כושר קרבי או עם עוד חבר ככה בשביל שתוכל להציב לך אתגרים חדשים,תפנה למדריך כושר מוסמך שיבנה לך תוכנית לפיתוח הכושר והסיבולת השרירית,ותרביץ הרבה אירובי והכי הכי חשוב זה כמובן האוכל, בהצלחה אחי
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א) עוד חודש בדיוק היום סיירות שלו ב) הוא יכול גם להתאמן לבד טוב מאוד ולשאלה באיזו תדירות, אתה יכול לחלק את זה ככה: 3 ימים בשבוע פיתוח של סיבולת (שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, גם מתח יכול לעזור) 3 ימים בשבוע של אירובי ואנאירובי (שני ימים בשבוע למשל אירובי של ריצת 2000, וביום הנוסף אימוני ספרינטים, כמובן שבשבוע להבא תעשה ההפך, שני ימים ספרינטים, פעם אחת ריצת 2000). כמובן שלא לעשות רצוף, אלא ככה: יום א' - סיבולת יום ב' - אירובי\אנאירובי יום ג' - סיבולת יום ד' - אירובי\אנאירובי יום ה' - סיבולת יום ו' - אירובי\אנאירובי יום ז' - מנוחה ואתה יכול גם לעשות את המנוחה ביום ד'... ומשם להמשיך.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם המטרה היא לעבור את הגיבושים של יחידות העילית אז תקשיב... הדבר הכי חשוב, ואני מדגיש הכי חשוב זה סיבולת לב ריאה. רוץ ילד רוץ, ותרוץ הרבה, הרבה מאוד. הדבר השני הוא להיות מורעל, וכשאני אומר מורעל, אני מתכוון מורעל. מסת שריר והקוביות שאין לך בבטן זה הדבר האחרון שיעזור לך לעבור את הגיבושים, שיהיה בהצלחה. ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז פשוט לעשות שכיבות שמיכה 3 סטים של 12 חזרות ובטן 3 סטים של 35 חזרות מתח 3 סטים ובכל סט להגיע למקסימום? ככה לעשות בכל יום של סיבולת? ותודה רבה לכולכם.. באמת אתם עוזרים לי וסליחה זה פשוט המקום שהיה נראה לי לשאול את זה:emb3: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סתכל על הטבלה הזו:
![]() אתה צריך לצבור לפחות 55 נקודות אם אני לא טועה, כדי להמשיך ביום סיירות. ככה ש-12 חזרות בשכיבות סמיכה לא יעזרו לך. תנסה להגיע לפחות ל-40. אל תגיע לכשל באף אחד מהסטים. תעשה משהו כמו 70%-90% מהיכולת שלך ב-3 הסטים, בהצלחה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|