|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() " קשה לצפייה "
http://www.kick.co.il/online/news/5710.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() עלק קשה חחחחחחחחחחחחחחחחחח
מורה קראטיסט חבל על הזמן איזה תלמיד בא להיתערב מהצד הוא הביא לכיוון שלו בעיטה מסובבת :):):):) כניראה שהתלמידים שיגעו אותו עד שהוא איבד את האשתונות שלו ![]() בכל אופן אני זוכר בבית ספר יסודי היה לנו מורה שהיתעצבן על אחד התלמידים זרק אותו על הקיר ושבר לו את הרגל התלמיד הגיש תלונה הוציא בוכתה של כסף מהביטוח שלו פיטרו את המורה ופתחו לו תיק איזה משוגע למוסיקה :):):):) חזק אחי תודה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פשש מורה סוס!
לא הייתי מיתנגד ללכת מכות אם כמה מהמורים..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח ענק ! איך הוא פוצץ את אמא שלו.. ועוד אחרי זה דפק מסובבת... Xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחח טמבל!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פעם הינו בכיתה המורה שלי לצרפתית שאלה כמה ילדים אם הם רוצים ללמוד.
אז אחד אמר שכן אז היא אמרה לו "בולשיט ! צא החוצה!" אז הוא התעצבן ועושה לה כזה "למי אמרת בולשיט אה?!?" ודפק לה כיסא בראש. ואז נתפתח לה הראש הזמינו אמבולנס וכל השכבה יצאה לבחוץ ושרה "המורה קיבלה שבץ" איי איי.. איך אני מתגעגע..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח מזכיר לי בכיתה ה' שעוד היו לנו לוחות שכותבים עם גירים בכיתה,היה שיעור אנגלית ודיברתי סתם באמצע השיעור עם חבר שלי פתאום מישהו זרק עליי גיר ואז צעקתי "מי הבן זונהה שזרק את זה?" ואיזה ילד אומר לי שזה המורה זרקה חחחחחחחחחחחח
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן, גם לי הייה מקרה כזה... ילד מעצבן ערס כזה הכי הומו שיש כל השיעור דפק למורה להיסטוריה הערות מפגרות. אז בסוף הוא בא דפק לו כזאת בעיטה מלמטה שהערס המסכן ברח... צחקתי כמו מטורף....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח גם אצלנו היה איזה מקרה אלימות עם המורה...אבל כל התלמידים עלו עליו....(רוב התלמידים לא ממש הרביצו אבל הם "עצרו" אותו...איי זה היה כיףףף...) המורה המניאק הזה התחיל לרדת על ילדים הרמה אישית ואז ילד אחד זרק לו גלמר לביצים (כאילו בול שהוא היסתובב מהלוח..) חחח היה כיף להוריד לו ביטה...מעניין איך זה נישאר בבית ספר ולא עבר למישטרה!!! זה מעניין.....(חח בטח שוחד..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע אני לא מבין כנראה שהוא היה לוחם מה זה הבעיטה המוסבבת הזו, ואן דאם לא עושה דבר כזה.
ואנחנו בשיעור זורקים זיתים על הלוח כשהמורה כותבת, אנחנו פשוט שונאים לכתוב. יש עץ זית ליד הבי"ס.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שם איתכם כסף הסרטון הוא של כיתה ברוסיה 100%
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה סינים לא רוסים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() אם זה היה קורה בכיתה שאני למדתי בה המורה הזה לא היה יוצא חיי מהכיתה.
כל אה 30 כיסאות שהיו בכיתה היו ניכנסים לו לראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראה מזויף האמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה לא מזויף, אני מבין צרפתית והם צועקים לו: "בבקשה אדוני, אל תרביץ לו".
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|