|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() זה חתיכת תרגיל... זה כמו כפיות בטן רק עם 90% מהגוף שלך מורם רחוק ממך ממליץ למי שרוצה להביא את האלכסונים הצדדים והריבועים החוצה ושגם יהיו שימושיים (שרירי בטן חלשים פשוט זורקים את כל הכוח של שאר הגוף לפח כשאין מספיק התייצבות לפחות בעולם האמיתי לא על איזה מכשיר כושר עם ידיות) אפשר לעשות את זה לצדדים(אלכסוים) מהגב (הגב התחתון) ורגיל (הריבועים) הנה כמה תמונות: http://bodyweightculture.com/forum/viewtopic.php?t=149 רק תשימו לב זה לא התרגיל שבתמונה אלא בלינק(דורש הרשמה זה 2 דקות :S) בעצם ההבדל בין התמונה זה שהרגליים לא מקבילות למיטה\ספה אלא ב30 מעלות מה שהופך את רמת הקושי למשהו שונה לגמריי זה לא ההרמת רגליים של ה 8 דקות לבטן זה הרמת רגליים עם קושי פי 2~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא ההיתי נסחף ואומר הכי חזק שיש לבטן,
לדעתי אין כמו הקראנץ' המסורתי עם משקל בלי משקל, אני לא מת על כל ההרמות רגליים האלה למינהם, והלינק שנתת אחי דורש login
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כן כתבתי שצריך להרשם זה 2 דקות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב את התרגיל שאתה מחזיק למישהו ואז הוא זורק לך חזק את הרגליים ואתה צריך להרים אותם בחזרה ולא לתת להם לגעת בריצפה תרגיל מוות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() אין על קראנצים במכונה עם משקל או קראנצים עם קבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תביאי קישור ישיר להורדה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא dragon fly*?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו מצליח לעשות תתרגיל הזה בלי לשקר כמה פעמיים?
אני הצלחתי פעם אחד חחחחחח אחרי שניסתי חצי שעה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פלחן מדריכים!!! שמתי את זה בfxp... תרגיל באמת טוב לבטן במיוחד לאובליקס ולרחב בטני ששואב את הבטן פנימה וכמובן עובד על הישר בטני חזק...
אני מצליח לעשות אותו 5 פעמים אבל לא לגמרי ישר אני לא עושה אותו או עובד בטן יש לי מין מקום במיטה שאני יכול לעשות את זה אז זה דיי נוח... יש משהו יותר חזק לישר בטני בעסק של הבידוד שזה להחזיק את הרגליים במטח במצב L לא להזיז לא כלום רק להחזיק וזה לדעתי דיי טוב אבל יותר קל בהרבה
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*בתרגיל שציינת האגוניסט הינו האיליו-פסואס, כופפי העמ"ש מתפקדים כמייצבים במפרק האגן במניעת Atp (סיבוב אגן לפנים). משמע הצגת התרגיל הנ"ל כמבודד לבטן היא טעות מקצועית. *בנוסף, העבודה אותה אתה מתאר מתאפיינת בכיווץ איזומטרי, עלייה משמעותית בכוח המירבי או לחליפין היפרטרופיה - לא תצא ממנה, לשם כך דרושה עבודה איזוטונית. נ.ב: ***מטח - מרכז לטכנולוגיה חינוכית. ***מתח - מוט אופקי המשמש לביצוע משיכה לפנים כנגד משקל הגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה במכון שלנו אין מדריכים כמוך..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהוא מדגים אפילו לא קרוב לאיך שזה צריך להעשות.
(נו מה אי אפשר להקטין תמונות :|). אני מגיע למצב הזה ואז מבצע הרמות רגליים. ![]()
![]() |
#13 |
חבר ותיק
|
![]() אפשר להגיע להיפוטרופיה מטורפת ע"י עבודה איזומטרית יותר מעבודה איזוטונית לא יודע מאיפה הבאת את זה שצריך תנועה בכלל.
מה שכן הגוף לומד להשתמש במרב הכוח רק בזויות קרובות לאיו שאתה עובד עליהם עם כל היתרונות והחסרונות בזה , אבל על בטן אני ממליץ לעבוד בעיקר בצרוה איזומטרית בגלל שהמטרה שלה היא לייצב את הגוף - למנוע תנועה ולא לגרום לתנועה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל כך טוב
לא מומלץ לגב ובכלל לא קשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בנוגע למה שאמרת על "הגוף לומד להשתמש במירב הכח רק בזויות הקרובות אליו" זה נושא מורכב שקשור לזוית הישום של ההתנגדות ושל השריר, וזה לא מדויק להגיד מה שאתה אמרת, בעוד בנוגע לבטן עבודה תנועתית תהיה מעולה, כי כידוע לך המטרות מאחורי עבודה תנועתית תחת משקל וכיווצים קונצ'+אקצנט' היא לא רק היפרטרופיה, אלא גם חיזוק ושיפור סבולת שריר וכל אלו יחדיו ועוד משפרים את הייצוב הכללי.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: אופק
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() עם לינקים ברורים שנוכל לראות את התרגיל.
אני עושה בטן שהספה מוטה ב-30 מעלות לריצפה ואז אני עולה למעלה להגברת הקושי אני מצרף משקולת של 10 קג זה תרגיל טוב?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|