|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האייטולה רוהלה חומייני יש"ו, קבע פסק הלכה שמבוסס על הקור'אן ועל קורות חייו של מוחמד יש"ו שלפיו לא רק מותר אלא גם רצוי להתחתן עם בנות 9.
ואתה יכול ליבדוק את זה בעצמך!! וזה בא בעיקבות שמתואר בקוראן שמוחמד היתחתן אם בת 9 וקיים איתה יחסים מלאים ! נערך: בכותרת ההתחלה זה תבינו ולא תסינו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נשמה,אתמול הלכתי לחבר שלי שהוא ערבי,ושאלתי אותו באמת אם מוחמד התחתן עם מישהי בת 9 וקיים יחסים מלאים,הוא הינהן בקלילות,אבל תשמע ,יש משהו הגיוני בדברים,לכל אישה המחזור בא לה בעיתות אחרות ולפי תנאי מזג אוויר,שזה אומר שיכול להיות בתקופה ההיא היא הייתה מוכנה ובשלה,ובשל כך גם ילדו לה ילדים...ומה שאמר הרב הזה זה דברי סרק עוד לא ראיתי מוסלמי מתחתן עם ילדה בת 9..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע על מה אתם מתווכחים,אבל לצורך העיניין,פעם היה מקובל להתחתן בגיל צעיר,גיל 11 ומעלה בערך,9 זה קצת מוגזם אני חושב,אבל בעיקרון פעם זה היה נפוץ להתחתן בגיל הזה,במיוחד אצל אנשים דתיים.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סליחה אתה מצדיק אותו? וסלח לי בת 9 לא בשלה במיוחד לא מינית! שהייתי בן 9 והייתי נותן סוכריה לבת 9 אחרת היא הייתה מוכנה להיתחתן איתי לזה אתה קורא בשלות ? לא ראיתה אבל יש הרבה אולי לא בארץ אבל בארצות ערב זה מאוד מקרובל וחוץ זה שזה לא סתם רב באיסלם זה אחד המקובלים שם נערך: אני חוזר בי אני בעצמי פעם אחת שהייתי בעבודה אם דוד שלי שהוא עובד לפעמים בכפרים ערביים כמו תמרה וכו ראיתי ילדה בת 10 מחותנת לגבר בן 20+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
9 זה לא קצת זה מאוד מוגזם גם הדתיים הקפידו שלא מיתחת לגיל 12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סוזוקי,אם קראת את הודעתי היטב אני לא מצדיק אף אחד ,וכמו שמישהו פה אמר פעם זה היה מקובל כי המחזור שמקבלת האישה תלוי בהרבה גורמים,אחד מהם זה הסביבה,אז לך תדע מה היה אז,ומה שמחזק את עמדתי שהיה לו ילדים,זאת שאלת השאלות..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|