|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אכלתי לא מזמן ונזכרתי שזה מיובש במלח ושאלתי את עצמי עם המלח לא מחרבן את כל הערכים התזונתיים כאשר זה מיובש במלח
אז מה אתם חושבים זה הורס או לא?
__________________
![]() קצת קשה, אז חומרים?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רק מעלה את רמת הנתרן לשמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זהו חשבתי על זה,אבל מה לגבי החלבון הוא נהרס?
__________________
![]() קצת קשה, אז חומרים?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמויות גבוהות של נתרן יכולות לפגוע בעיכול ובמיצוי של החומרים המזינים מהאוכל. אבל מצד שני, גם מוצר ששכב על המדף כמה חודשים לפחות הוא לא כזה משהו מלכתחילה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|