|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני מתאמן אנאירובי ולמחרת אירובי,זה יוצא לי ככה שאני מתאמן מיום ראשון עד חמישי,יום אנאירובי יום אירובי...השאלה שלי האם זה מזיק להיפוטרפיה?,גורם לאימון יתר?..האנאירובי שלי יוצא כשעה אימון והאירובי (ריצה בחוץ) גם הוא שעה...פשוט אני רוצה ששישי ושבת יהיו מנוחה...כשאני חושב על זה,אני כאילו "הורס" את האימון האנאירובי באימון אירובי שלמחרת,(שורף שריר,מפריע להתפתחות של השרירים)...זה נכון? יש לציין שאני משתדל לאכול 30 גרם חלבון ומספיק פחמימות לפני האירובי ואחרי...וכמובן אוכל כמו שצריך לפני ואחרי האנאירובי...
תודה לעוזרים...אם אתם צריכים לדעת פרטים עליי:1.74 גובה ומשקל 62,אחוז שומן נמוך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תאכל הרבה ולא יהרס לך שריר .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם תאכל מספיק לא תפרק שריר אבל מה המטרה שלך בכול העינין אם אתה רוצה מסה תוריד את זמן הריצה ל 20 דקות פעמים בשבוע ושתרצה חיטוב אז תרוץ יותר
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה סך הכול להבליט את השרירים,בעיקר בבטן,שהם דיי רפויים עכשיו...ופשוט להיות חטוב אבל עם קצת נפח בשרירים...יותר בקטע של עלייה קטנה במסה ושימור שלה...ואני לא רוצה לקצץ מהאירובי,חבל לי על ההישגים ועל הסיבולת...אתם אומרים שהפתרון הוא פשוט לאכול?..מה הכי כדאי לאכול לפני ואחרי ריצה? כי זה קצת משגע את השכל לאכול לפני הריצה 30 גרם חלבון+פחמימות וגם אחריי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() תסדר את זה ככה שהריצה תהיה בין 2 ארוחות. זה לא ממש חיוני לאכול משהו ספציפי אחרי הריצה, פשוט תאכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה? כאילו התזמונים לא כאלה קריטיים? נגיד אני יכול לאכול שעתיים לפני הריצה,ואז נגיד שעה-שעה וחצי אחרי הריצה?,העיקר שיהיה 30 גרם חלבון ומספיק פחמימות? (אחרי הריצה מספיק פחמימות פשוטות?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לא דיברתי על האנאירובי,זה ברור לי ממזמן כל התזונה של אחרי אימון אנאירובי ולפני...השאלה היא באירובי (אני עושה אותו ביום למחרת בנפרד מהאנאירובי),אני לא בחיטוב וגם לא במאסה,אני יותר בקטע של לעלות ממש קצת במאסה,כאילו להשיג שרירים קצת בולטים ולשמר את זה...בכל אופן רציתי לדעת בקשר לתזונה באירובי,מתיי לאכול מה כדי לא לאבד שריר,יש לציין שאני רץ כשעה בחוץ 3 פעמים בשבוע,וזה יוצא יום אחרי יום עם האימונים האנאירוביים (2 אימונים אנאירוביים בשבוע+3 אימוני ריצה בשבוע)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איזה היפרטורפיה אתה מחפש בדיוק בחיטוב? (אני אומר חיטוב כי אירובי כמו שאתה עושה- זה חיטוב)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חבל שזה לא שלח לי את ההודעה 70 פעם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() נשלח בטעות.
למחוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי זה לא בדיוק חיטוב וגם לא מאסה,כי אני אוכל בערך 2500 קלוריות ביום,ולא קצת כמו שאוכלים בחיטוב,המטרה שלי היא רק לפתח קצת נפח לשרירים,ובנוסף לשמור על הסיבולת לב ריאה...
נ.ב. השאלה היא אם זה בסדר שיוצא לי פעמיים בשבוע אנאירובי ו3 פעמים בשבוע אירובי? זאת התוכנית אגב..Fbw Chest Push-up 15x3, chest dip 10x3 Back Pull-up 7x2, Chin-up 7x2 Shoulders Raise 10x2 Triceps Triceps Extension 10x3 Biceps Curl 10x3 shrug 10x2 Legs Squat 10x2, Lunge 10x2 Waist Crunch 30x3, Plank 1 min, Superman 20x2 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|