צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-06-10, 18:52   #9
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
זה לא חכם בכלל להתאמן 8 חודשים רצופים במקסימום אינטנסיביות, זה לא מפתיע שיש לך כאבים בכל הגוף

בשביל זה יש דילואד, זה יותר שימושי מלא להתאמן בכלל, והוא צריך לקרות כל 6-8 שבועות

תעבוד עם 80% ממשקלי העבודה בכל הסטים למשך שבוע,
או תוריד חצי מהסה"כ של הסטים באימון עם משקלי עבודה רגילים למשך שבוע
זה גם לא חכם לא לתת לי לעשות סקוואט ודדליפט

וזה גם לא חכם לא לתת לי לאכול כמו שאמורים במסה

וזה גם לא חכם לא לתת לי לעשות ss עם בנאדם שיוכל להסביר לי אם אני עושה טעויות בשטח.

ושאני אומר "לא לתת לי לעשות סקוואט ודדליפט" זה אומר שאין אחד פה באזור שיכול ללמד אותי,או שילמד אותי.

ולא נותנים לי לאכול כמו שאמורים במסה,כי אמא אומרת "אל תאכל יותר מדיי מזה" אז אני אוכל מזה "גם לא יותר מדיי מזה". מזה שווה שאחד ההורים מרוויח 50 אלף שקל בחודש,לא משתמש בזה ואז לא עוזרים לי לקנות מספיק אוכל?

ולעשות ss עם בנאדם שיוכל להגיד לי רק אם אני מבצע את זה נכון פעם אחת,זה כי המאמנים הבני ***** האלה פעם אחרונה שניסיתי לעשות דדליפט רצו להעיף אותי מהמכון. אין מה לעשות...

בכלל שהתחלתי להתאמן במכון,המאמן לא אמר לי כמה ימים לבוא,מה לאכול... כלום. כעבור חודשיים הבנתי הכל לבד.

לעבוד עם 80% מהמשקל שלי? זה כלום משקל,אני לא ארגיש בכלל. כדאי לעשות את זה? להוריד חצי מהסטים? ניראלי יותר הגיוני. אני אנסה. זה עדיף על ה80%?
ואם אני כבר שואל,אם אני מתכוון להתחיל ss (אנסה לפחות),אז כדאי לקנות חגורת גב? ואם כן מאיזה סוג?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט