צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-05-10, 18:44   #19
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
כל הדיון לא לעניין.
לא תתפסו לעולם פוסט שלי אומר שאני טבעי או לא טבעי.
כל אחד יחליט במה הוא רוצה להשתמש, כמה הוא מוכן לשלם, ואיזה כמויות הוא מרשה לעצמו, ובעיקר למי ואיך הוא רוצה לספר על זה.
אני טוען שמרגע שאדם נכנס לזירה הוא מעמיד את עצמו לשיפוט ואת אף אחד לא מעניין מה לקחת או לא לקחת, השאלה רק איך הגעת.
מי שמראש אומר שהוא נגד חומרים צריך לדעת שהוא מעמיד את עצמו בעמדת נחיתות, עם כל הכבוד.
יחד עם זה יש דוגמאות לאנשים שעשו הישגים מצויינים ומעולם לא נגעו בכלום, ועל השמות האלה אני חותם לכם: אופיר בכר, עומר לנדאו, יוסי מזרחי, ואפילו ליאור סנטו.
יש הרבה מאוד בורות סביב עולם החומרים כיוון שלמרבה הצער הוא מתנהל במחתרת, וגם בפורום הזה לא נוכל לשפוך אור על הנושא, כי יש חוקים ונהלים ובטח היום כאשר אני חלק מהאתר הזה - אני אכבד אותם.
סליחה,אבל אם בחומרים אתה מתכוון במילה סטרו... אז בצדק אפשר להגיד שאתה נגד זה,כי הדבר נותן לך פשוט את האופציה לא להפסיק לגדול. כל פעם מגדיל את הגודל שאתה יכול להגיע אליו. (לפי מה שאני יודע,תקן אותי אם אני טועה).
אז מדוע לדעתך זה מעמיד אדם בעמדת נחיתות?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט