26-05-10, 03:35
|
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala
יש כאן את הפן הפסיכולוי, ואת הפן האינדיבידואלי
הפן הפסיכולוגי - הבנאדם קיבל תוכנית מאדם שהוא מעריך, וחושב שזאת הדרך הנכונה. אם תאלץ אותו ללכת לצורת תוכנית שלא נראת לו בכלל, הוא סתם יתאכזב ויתבאס, וככל הנראה יעשה שטויות ויגרום לו לשנוא את התוכנית, הכל רק בגלל _שאילצת_ בנאדם לשנות את צורת הגישה(משהו שלא עושים, השינוי צריך להגיע מהאדם עצמו)
אם אתה אכן חושב שהתוכנית גרועה, וכל כך לא מתאימה, אז ככל הנראה שהוא לא יראה אף תוצאה ממנה, מה שיגרום לו לפקפק בצורת האימון, ויהיה פתוח לגישות שונות, ואולי אפילו יהיה יעיל יותר
הפן האינדיבידואלי - ראיתי אין סוף, וזה רק נמשך, אנשים שמתפתחים יפה מאוד ללא גירוי של 3 פעמים בשבוע לכל שריר
הצורה הזאת עובדת(3 פעמים) לכל האוכלוסיה, האומנם, גם תוכניות אחרות יכולות לעבוד בצורה יפה מאוד לאנשים מסויימים ואף לרצות אותם, הלא זה מה שחשוב בפיתוח גוף לממוצעים? אתה חושב שכולם רוצים, או חייבים להגיע למשקלים הכי גבוההים? למה אי אפשר להתאמן כי זה כיף? כדי להראות טוב?
|
מה אתה מבלבל את המוח פן פסיכולוגי פן אינדיבידואלי שיעשה 3 פעמים בשבוע סקוואט ויעלה 15 קילו משקל גוף, זה יכסה את כל הפנים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אדיר53
חח איזה ניתוח גרמת לי להרגיש חולה נפש לשנייה
hypertrophy התוכנית בסדר לדעתך?
Overpower כנראה שלא הבנתי אותך נכון אז בבקשה אם אתה יכול לתת לי תוכנית שנראית לך טובה כדיי שאני אסתכל אז זה ממש יעזור לי..
|
אני דיי בטוח שלא משנה על איזה תוכנית אני ימליץ אתה תמשיך עם התוכנית הזאת אבל בכל זאת...
מה הוותק אימונים?
משקלי עבודה?
משקל גוף?
מטרה?
|