צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-05-10, 17:01   #10
noam18
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אתה נעלב וחושב שאני מזלזל בך....אבל אתה לא שם לב לשאלות שאתה שואל
שאלות שיש להן תשובות במאמרים הבסיסיים או שאלות שתסלח לי נשמעות כאילו אתה מסתלבט...אז אל תחשוב שמזלזלים בך כשאתה לא מנסה לקרוא את המאמרים הבסיסיים או שואל שאלות בהבנת הנקרא [מה זה נקרא עילוי גנטי-אחי התשובה נמצאת במילון וזה לא בצחוק]

אני מנסה פה לישר קו ולגרום לדיונים ברמה קצת יותר גבוה לא דוקטורט אבל כן אנשים שקראו מאמר או שניים ברמה הבסיסית ביותר ולא באים עם שאלו שנשמעות כאילו נשלפו מוויכוח עם חבר [לשחורים ולרוסים יש גנטיקה סוסה.....wtf?!?!?] או מfxp...

נתקלתי ביותר אנשים שהתלוננו על רמת הדיונים פה מאשר על ה"זלזול" שלי ותאמין לי שאין לך מושג כמה חברים פה בפורום וגם סתם אנשים שקוראים פה ולא רשומים פונים אלי ואומרים לי שחייבים להעלות את הרמה של הפורום

אז תסלח לי אם אני נשמע קצת תוקפן וקצת מזלזל אבל יותר חשוב לי לשמור על רמת דיונים סבירה מאש לדאוג מכל אחד שאני במקרה עלול לפגוע בריגשותיו

אחי אני מכבד אותך אבל לפי דעתי יכולת לענות יפה יותר,ואני קראתי מאמרים תאמין לי,יש דברים שנשארו עם סימן שאלה ואני מנסה להבין אותם לבד ועדין לא מצליח אז אני פונה עליכם,עילוי גנטי לא הבנתי כי איך יודעים שלמישהו יש גנטיקה מטורפת?לפי מה זה נימדד?לפי הסימטריות בבטן שלו או המלבניות בחזה?או הקצב שהוא מתפתח או המשקלי עבודה ביחס למשקל גוף?זה משהו שקשה להגדיר ולא מצאתי מאמר שמסביר מה זה ושמעתי את זה יותר מפעם אחת כבר אז אני רוצה תשובה,ככה כל שאלה שנשאלה פה,עוד דוגמה מספר סטים לכתף,יש כאלה אומרים כתף זה שריר קטן,יש כאלה אומרים זה שריר גדול יש כאלה אומרים זה שריר "בינוני",אני כמתאמן שלא יודע כמה סטים צריך לתת לכתף בא ושואל כידי למנוע פציעות או למנוע ביזבוז זמן
noam18 מנותק   הגב עם ציטוט