ציטוט:
פורסם במקור על ידי ymca
אהה bb זה פיתוח גוף בעברית? תודה שהארת את דרכי.
לא כל מי שבפורום הזה מעוניין להיות bb אך כולם עוסקים בתחום,
לכן עשיתי הפרדה בין מפתחי גוף ל-bb - body builders.
מנהל בפורום תפקידו לעשות סדר ולא ליצור בלגן.
קח את עצמך בידיים, תבצע את תפקידך ותהיה אובייקטיבי כלפי המשתמשים.
למרות פניות חוזרות ונשנות להנהלה על תפקודך שום דבר לא השתנה.
כנראה שהפורום הזה לא מכבד את עצמו ואת החברה אותה הוא מייצג.
|
אתה סותר את עצמך כל משפט וכל הודעה
אל תגדיר לי את תפקידי בבקשה כי בתור מנהל כמעט יחידי פה בזמן האחרון אני עושה את עבודתי נאמנה אבל תודה על הדאגה
כנראה שההנהלה יודעת לאילו פניות להתייחס כי אם אלו משתמשים בעייתיים כרוניים [כמו למשל אתה שאתה פותח ניקים אחד אחרי השני וכולם מקבל באן] אז לא מתייחסים אליהם
זה לא בקשות חוזרות ונישנוות של אנשים רבים זאת פניה חוזרת ונישנת שלך-ואתה איבדת את הלגיטימציה שלך להתלונן ברגע שעברת על חוקי הפורום כמה פעמים
אז נכון תפקידי הוא ליצור פה סדר ובתפקיד כזה אני צריך להוציא משתמשים שלא אמורים להיות פה [כי אם קיבלת באן לתמיד אתה לא אמור לחזור בתור משתמש אחר ולחשוב שניצחת את המערכת]
אז יום טוב
נ.ב אני יודע טוב מאוד מי אתה וכמה פעמים לכלכת על תחום פיתוח הגוף אז אל תנסה לקבל לגיטימציה בפורום שלנו
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.