ציטוט:
פורסם במקור על ידי alonl6
ללא ספק זה תרגיל גב. מי שמכניס יותר מדי תנועה של הרגליים שיוצרת "סקוואט" אז בגדול שידע שזה לא אמור להיות.
אם יש אנשים שמרגישים את הרגליים אחרי דדליפט ולא את הגב אז יש משהו לא בסדר במה שהם עושים.
|
וואו איזה שטות....אני מצטער שאני מדבר ככה אבל אתה חייב להפסיק להגיב בכזאת ידענות על דברים שהם לא נכונים בעליל
קודם כל.... מי שמכניס "יותר מידי" תנועה ברגליים במהלך דדליפט פשוט מבצע דדליפט קלאסי כמו שאמור להיות [ולא רומני בו הברכיים מקובעות]
בנוסף...התנועה שיוצר ה"גב התחתון" היא בעצם תנועה של הישבן שהוא מין הסתם חלק מרגל [ובנוסף גם ההאמסטרינגס]
הגב התחתון בבדליפט עובד בתור מייצב של עמ"ש....אם תעשה תנועה בגב התחתון במהלך דדליפט יש מצב גדול שזאץ ץהיה התנועה אחרונה שתוכל לבצע

דדליפט הוא תרגיל שבו הרגליים עובדות בתאכלס כשהגב רק מייצב
בנוסף...אין שום סיבה לעבוד מבודד על גב תחתון [ברוב המקרים אני לא מדבר על פאוורליפטריםן מתקדמים שצריכים לחזק נקודות חלשות]
אנא תדייק במה שאתה אומר כי אתה יכול להטעות אנשים פה
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.