צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-05-10, 18:30   #2
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake צפה בהודעה
אז ככה בחדכ"ש שאני מתאמן בו אין לי פרטנר שישמור עליי ואשמור עליו לתרגילים מסובכים, אז אני משתמש בסמית' מאשין.

התחלתי רק עכשיו בתרגילי פאוור ליפטינג, וצריך כמה עצות בקשר למכרעיים וסקוואט:
עשיתי פעם אחת את התרגילים בלי משקל בכלל והתחלתי עם משקל נמוכים עד כדי גיחוך(5-10 כל צד) עד שתפסתי את הטכניקה הנכונה יחד עם מאמן באדי-בילדר אצלנו(לקח לי איזה 3 אימונים).

היום אני עושה מכרעיים עם 25 קילו כל צד, כל פעם רגל אחרת.
סקוואטים עם 40 קילו כל צד(עולה 10 קילו כל שבוע מאז שהתחלתי, מ10 קפצתי ל40, 50 ככה עד 80).
טווח חזרות של 8 לכל סט.

-ראיתי הרבה שכתבו שעבודה עם הסמית' לא טובה, כדאי לעבור למשקל חופשי נמוך יותר בלי מישהו שישמור או שאפשר לעבוד בסמית'?

- מה אתם אוכלים אחרי אימון סקוואט+מכרעיים, אני צריך משהו שיקפיץ לי את הסוכר(חוץ מתמרים, שאני אוכל איזה 30 בשבוע כבר וזה מוגזם) ובכללי מה אתם אוכלים באמצע אימון כדי לקבל בוסט סוכר?

- האם כדאי לעבוד על טווח חזרות של 8 או לרדת ל5-6 חזרות עם משקלים גבוהים יותר(אני מרגיש שאני מתאמץ הרבה יותר ולא חושב שאני אוכל לעלות עוד הרבה במהירות כזאת של 10 קילו כל אימון)

תודה מראש, ואני אודה לציניקנים בקהילה שעונים סיסמאות ב3 מילים שיחסכו ממני כבר עכשיו, בלי להעליב אף אחד כמובן :d
בקשר לסמית' אתה יכול לעשות חיפוש בפורום זה נדוש כבר אלפי פעמים ואין לי כוח שיתפתחו פה וויכוחים וכאבי ראש שוב פעם שורה תחתונה עדיף חופשי ע"פ מכונות תמיד [למרות שגם למכונות יש מקום אבל אל בישבילך ולא על פני עבודה חופשיית]
בקשר להקפצה של אינסולין 3-4 תמרים יספיקו או בננה או סוכר ענבים-לא מתאים לך תחפש במאמרים פה יש רשימה של מאכלים עם א"ג גבוה מה שיפתור לך את הבעיה [תזכור שאתה צריך א"ג גבוה ולא נמוך לאחר אימון]
לא משנה איזה טווח חזרות תבחר תזכור שאתה צריך להתחזק מאימון לאימון [טווח בין 5-12]
תמיד עדיף לעבוד כבד אחושרמוטה-עם טווח החזרות שבחרת

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק