צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-02-07, 15:53   #31
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אני מצטט את החלקים הרלוונטים שאני רוצה להגיב עליהם..
בקשר לאהבה שלי לפיתוח גוף בשבילך אהבה משמע לזרוק הכל לפח הזבל חברים הורים והכל ולהתמקד רק בזה בחיים לפחות ככה תיארת את זה ב2 תגובות האחרונות שלך . אז כן לפי ההשקפה הזו אני לא אוהב את הספורט הזה .
לפי ההשקפה שלי אני בעסק רק כדי ללמוד ולא ליישם דברים של מטורפים ודיאטות של סטלנים שיצאו מאיזה החור סורי כמו לייל מקדונלד הסלבריטי...
אני אוהב את כל העסק של גוף האדם וכל הקטע של אימונים ותזונה ועוד קצת דברים מסביב ואם אפשר לסכם אני יותר בקטע התיאורתי מאשר במעשי , כי כמו רבים ואחרים אני אגיד ידע=כוח.
בקיצור נמאס לי להתווכח על דברים מפגרים כאלה אולי יום אחד יכנס שכל ותבינו שאפשר לעשות דברים גם אחרת ואם אתה לא אוהב את הטונה הזו כל כך בערב ואתה סובל עובדה שאתה לא נהנה אתה מכריח את המוח שלך לומר שאתה נהנה , אז אם אתה לא נהנה למה אתה ממשיך לעשות את זה? , כי אתה נהנה מהתוצאה? זה לא תירוץ ....
אבל בכל מקרה זו הדרך שלך , הגוף שלך , המעשים שלך , ההחלטות שלך בחיים מי אני שאתערב לך בחיים או אביא לך עצות אני רק הבאתי את דעתי על העניין (מותר לי , לא?) , שיהיה לך רק בהצלחה,
סגרנו את הדיון על העניין הזה ,
יום טוב.
אתה כותב הודעות נורא ארוכות זה גורם לי לקרוא אותם בריפרוף תשתדל לתמצת.
בהקשר למה שכתבת, אני מחוסן אני לא יכול לסבול משום דבר שכרוך בפיתוח גוף, כל דבר שקשור בזה מתקבל אצלי באהבה גם אם זה טונה שאני חייב לדחוף לגרון בכוח או שזה בא על חשבון סקס או חברים, ואני יחזור ויגיד לך אני עושה אתזה באהבה רבה.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט