צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-02-07, 15:32   #26
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nadav19
איפה שפטתי אותך על המעשים שלך ??
אמרתי בפירוש ששבוע שלך של צ'יט לא מועיל לחיטוב, לא ירדתי עליך ולא כלום
ציטוט:
אבל זה נותן אינדיקציה על רמת הרצון והאהבה שלך לפיתוח גוף.
אם זה לא שפיטה אז מה כן...

SiX PACK
ציטוט:
אבל פיתוח גוף זוהי ההעדפה מס' אחת אצלי בחיים. יותר מאמא חברים חברה ועבודה.
זה כבר נקרא אובססיה ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות , יותר מאמא שלך? , חברים שלך? עבודה עוד אפשר להבין.
בוא נפתח את הדיון הזה קצת כדי שאנשים ילמדו קצת להעריך את החיים ולא את הדבר הדפוק הזה שנקרא פיתוח גוף ששטף להם את המוח לגמרי.
אמא שלך אתה חושב שתחייה לנצח? , אמא שלך היא זו שהביאה אותך לעולם הזה ואם יש משהו שאתה צריך הכי לאוהב בעולם הזה , זה אותה, אבל לא ניכנס עכשיו לכיבוד הורים וכל השטויות האלה כל אחד מתייחס לדברים שונה ואם זו השקפת העולם שלך מה אני אגיד לך ... תהנה איתה.
עכישו נעבור לחברים , כשחרא לך בחיים ממי אתה מבקש עזרה? , מהדאמבל? או מהקוביות בבטן? כשאתה צריך עזרה במשהו בחיים למי אתה פונה? למדריך בחדר כושר?או למוט W שינפח לך את הבייסיפס? אני לא מדבר פה אישית עליך בכל הדוגמאות האלה אבל רק תראה את ההשקפת עולם שלך מהצד לשנייה תחשוב על זה כמה דקות לפני שאתה מגיב לי בתגובה שידועה לי מראש :"זו דעתי על פיתוח גוף וככה אני רואה את זה" , אם ככה אתה רואה את זה אז אולי אתה לא באמת נהנה מזה כמו שאתה אומר.
אפילו אלי האנה הודה בטעות הזו שאמר שהוא התאמן לתחרויות כאילו אין מחר , לא היה אכפת לו מכלום לא מהמשפחה לא מהחברים הוא אפילו הקצין ואמר שהיה מוכן למות 10 דקות לאחר שהיה לוקח את התואר שזכה בו אך עכשיו הוא הודה בטעות שלו ואמר שאם היה חוזר אחורה הוא היה עובד בשיטה אחרת , היום הוא איש משפחה לכל דבר ולמד מהטועיות שלו אז אם בן אדם כל כך גדול עשה את הטעות הזו ותיקן אותה בסופו של דבר אני חושב שאפשר ללמוד מטעויות של אחרים וזה מקרה קלאסי לעניין.
בכל מקרה חאלס לחפור אם ככה אתם רואים פיתוח גוף וזו הדרך שאתם רוצים ללכת בה אף אחד לא ימנע זאת מכם וכל עוד אתם חושבים שאתם עושים את זה נכון אני מאחל לכם רק בהצלחה אבל בכל זאת אולי יום אחד תיזכרו בדברים האלה שרשמתי אולי כן אולי לא , אף פעם לא נדע.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט