צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-02-07, 15:15   #23
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
בחיי חשבתי אני חולה נפש אבל אני מגלה לאט לאט שיש אנשים יותר חולים בראש ממני
טוב נגיד לאט לאט:
א. אני כבר יותר משנה בחיטוב
ב.פיתוח גוף לא חשוב לי חשוב לי להיות חטוב ופרופורציונלי אני לא רוצה להיות 100 קילו על 10 אחוז שומן זו לא המטרה שלי בחיים המטרה שלי זה להיות בן אדם רגיל
ג.Nadav19 אם 3 חודשים רצוף תעשה עכשיו את התוכנית שגיל הביא לי אני מביא לך על כל שבוע שאתה מבצע אותה החל מהשבוע ה4 100 שקל , זה 6 אימוני משקולות בשבוע ABCABC בלי מנוחה באמצע + 40 דקות אירובי אחרי כל אימון.
כל אימון דופק על 85% וכל אימון יוצא שעתיים לפעמים שעתיים וקצת כאשר במשקולות יש מלא סופרסטים ודרופסטים ומה לא
ד. אנשים הם שונים תעשו מה שאתם אוהבים ורוצים לעצמכם ואני יעשה מה שאני רוצה לעצמי
ה. אתה מצחיק שבוע של צ'יט יכול לדפוק השקעה של חודש אתה פעם ראשונה שלך בחיטוב נדב ויש לי קצת יותר נסיון ממך בקטע הזה שנקרא חיטוב
ו.תפסיקו להיות חולים במוח פיתוח גוף זו לא דרך חיים אצלכם זו אובססיה אצלכם אני שמעתי פה סיפורים על אנשים שמוותרים על יציאה עם חברים בימי שישי או מוותרים על להזדיין עם מישהי כי למחרת זה ידפוק להם את האימון , זו כבר מחלה וממש ממש לא דרך חיים לא כל החיים צריך לספור קלוריות ולאכול לפי שעות ולפי מנות חלבון
שיבולת שועל בבוקר חזה עוף בצהריים טונה בערב ויוגורט בלילה , ככה אתם רוצים לחיות את החיים שלכם?
אם כן תהנו אני לא
היי משה, בשבילי פיתוח גוף זוהי דרך חיים כמו שאמרתי וגם אני לא רוצה להיות 100 קילו על 10 אחוז שומן כמו שציינת, אבל עדיין זהוי דרך חיים, זה מה שנותן לי את הכוח להמשיך... בכל אופן, אני מוותר על סקס ועל יציאות בשביל זה כי אני אוהב את זה ולא רוצה להרוס לעצמי את השיגרה... כמובן שלא באופן מוחלט אבל פיתוח גוף זוהי ההעדפה מס' אחת אצלי בחיים. יותר מאמא חברים חברה ועבודה.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט