ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nadav19
אז מה אם אני פעם ראשונה בחיטוב, זה לא משנה את העבודה ששבוע שלם של צ'יט זה לא טוב ולא עוזר לחיטוב.
פיתוח גוף זאת דרך חיים בשבילי כן ואני נהנה מזה, אתה תגיד לי שזה כיף לאכול שווארמה מדי פעם ולהזדיין עם חברה שלי אבל אני יגיד לא, ובזה נגמר הויכוח, כל אחד ודעתו.
התכנית אימונים שלי לא כ"כ שונה משלך, גם אני מתאמן 6 פעמים בשבוע ואחרי כל אנאירובי אני עושה אירובי של 40דק' וגם אני מתאמן בעצימות גבוהה מאוד באירובי.
זה שאתה נשבר זה מצביע על האופי שלך, וזו לא אינדיקציה לאיך שכל אחד צריך להתאמן.
אני כתבתי את דעתי בלי לפגוע ולהגיד לך שאתה חולה בראש, אתה בחרת בדרך אחרת - חבל כי תמיד החזקתי ממך אחד האנשים היותר נחמדים בפורום.
|
אתה ראית אותי אומר איפשהוא ששבוע צ'יט זה טוב או עוזר? , לא אמרתי ולא אגיד בחיים אני רק יכול לומר שזה לא הורס השקעה של חודש זה בטוח , נכון שעליתי בשומן זה אין ספק ובנוזלים במיוחד אני מרגיש ממש מפוצץ יחסית אבל זה לא כזה "נורא" ולא צריך להקצין....
אני לא יודע איך ומה אתה מתאמן אבל תוכנית כמו שלי יש נכון לעכשיו לא ראיתי אצל אף אחד עדיין עושה אותה בחיטוב (מבחינת עצימות האימון וכמות הסטים ).
ואני לא נשברתי אני פשוט הייתי צריך הפסקה וכמו שאני אגיד שוב עד שלא תיהיה באותה סירה כמו שאני לא תדע לעולם ואני לא מאחל לך בחיים שנה וחצי של חיטוב , אבל אם היית יודע היית מתייחס לדברים אחרת.
וכמו שאמרתי בפוסט הקודם כל אחד לוקח את העסק בדרך שונה , אבל לשפוט בן אדם ולומר שהוא חלש לפני שאתה בכלל יודע מה הוא מי הוא ומה הוא עשה בחיים שלו בכל העסק זה אבסורד לדעתי.
אם היית אומר אני לא הייתי עושה את זה כי אני מקפיד וכדומה עוד אפשר היה להבין אבל מי אתה שתשפוט אותי על המעשים שלי?
ואני נחמד אבל כשמתחילים לדבר על דברים שאין להם מושג עליהם אני כבר לא כזה נחמד ואל תקח את זה אישית עליך אני עדיין חושב שאתה אחלה בן אדם פשוט תתיחס לדברים שכתבתי ביותר רצינות ותדע להבא.
יום טוב.