צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-05-10, 16:21   #1
shalomshalom
חבר מתחיל

ברירת מחדל בדיקות דם- תוצאות חריגות- CK creatinine UREA

אני ביצעתי את הבדיקות הנ"ל במהלך כמה חודשים כמה פעמים, התוצאות ממשיכות להיות חריגות, למרות שהורדתי את כמות אבקת החלבון שאני לוקח ואת כמות האימונים!.

לטענת מומחה כליות, נפרולוג, הבעיה היא לא רק התוספים אלה בעיקר האימונים עצמם אשר גורמים לפירוק שריר ופגיעה בכליות כתוצאה מהחומר שזורם בדם מפירוק השריר,
אני מתאמן עם משקלים מאוד גבוהים.3-4 פעמים בשבוע. הרופא אמר לי להפסיק כל פעילות שקשורה למשקולות ועבודה אנאירובית, אפילו לא מתח ושכיבות שמיכה, להפסיק עם התוספים ולעשות את הבדיקה עוד כמה חודשים שוב.
אני ממש אובד עצות כרגע. ממש לא אכפת לי מהתוספים, גם ככה הפסקתי אותם כמעט לחלוטין לאחרונה, אבל בלי אימוני כוח זה נשמע לי בלתי אפשרי!ומי כמוכם מבין.
הוא אמר לי שאירובי זה בסדר רק.

בעבר הרחוק צרכתי תוספים כמו : no explode, cell mass ותוספי אנרגיה נוספים, לפני כחצי שנה הפסקתי עם תוספים כאלה, והמשכתי רק עם אבקת חלבון. אולי התוצאות הן מנזק שנוצר אז?

רציתי לדעת עם יש פה עוד מתאמנים עם סטיות בבדיקות האלה והאם הם ממשיכים להתאמן כרגיל, מה הרופא אמר לכם לעשות?
תודה
ממוצע של כמה בדיקות שעשיתי הן:
קריאטנין בדם- 1.4
UREA- 50
CK- 210
אלה בדיקות של איסוף שתן 24 שעות( מישהו פה ביצע בדיקה כזאת?) :
NA -sodium24hr- 284.9
creatinine clearence test- 154.3
creatinine U 24- 3

רוב הבדיקות נעשו לאחר כ4-5 ימים ללא אימונים וללא אבקת חלבון.
אני חייב לציין שאיני צורך כמויות גדולות של חלבון, אני שוקל 85 וקילו ואני צורך אולי 80-100 גרם ביום ( 25 גרם מאבקה רק לאחר אימון ) ככה שלא נראה לי שזה קשור לחלבון.

כרגע אני די אובד עצות, לא נראה שיש רופא בארץ שממש מבין בתחום הזה, קבעתי תור לתזונאי ופיזולוג ספורט בוינגייט לעוד כמה שבועות.

שמעתי שלפעמים זה נורמלי למפתחי גוף תוצאות כאלה, השאלה אם זה נכון.

מפתח גוף לשעבר
shalomshalom מנותק   הגב עם ציטוט