צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-05-10, 19:25   #11
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי travler צפה בהודעה
זה לא יכול להיות דבר טוב.

אני בן 33, הייתי כבר בצבא, והם די הבינו שאני ונשק לא הולכים טוב ביחד, לכן בחיים לא שמרתי ,ולא עשיתי מילואים, מה שלא מנע ממני לצאת משם סמ"ר עם תעודת הצטיינות יחד עם שנה התנדבות.

אני באמת לא נותן אמון בפסיכולוגיה,לשבת לדבר עם זרים, על כלום מעולם אל נראה לי לעניין.
רפואה, אני מעיף מבט פעם וכמה פעמים על כל תרופה שנותנים (שלא לדבר על אבא שלי שמחזיק ערימת ספרים מאוד מכובדת וממש לא נותן אמון עיוור ברופאים).
מערכת המשפט ועריכת דין? הצחקת אותי, איפה היית כשכל הסקרים מראים שאמון הציבור במערכת המשפט נמצא בין המרתף ומטה. כנ"ל הממשלה. במקרה של הממשלה אין לך אפילו ברירה, במערכות משפט כבר קמו אלטרנטיבות.
מחשבים? מה רע במחשבים? אני מתכנת מאז שיצאתי מהצבא, ואני לא רואה שום סתירה שם בנתיים.

ההבדל הוא שכאן, אני מתעסק בתחום שבניגוד לרפואה נחשב לסוג של לוקסוס, אבל מספיק מסוכן לגרום לפציעות, שחיקה, ודי להרוס לך את היום אם אתה לא עושה אותו נכון. אז נכון, אני לא נותן אמון עיוור במשהו שנראה כמו חצי וודו, מאשר משהו אמין.

ואני לא מוותר לעצמי? אתה רציני ? כל האנשים כאן אומרים שאני כן מוותר לעצמי? אז מה נסגר?
לפי מה שכתבת, ניתן להבין שאתה סתם צדקן שאין לו מושג על מה הוא מדבר...
אתה מחבר מלא דברים יחד שלא קשורים אחד לשני ...

הקשר בין הדברים שאתה אומר לאמת הוא מקרי בהחלט