ציטוט:
אמרת לו שלא?
כמו שזה נקרא ,נראה כאילו העניין הוא שחור ולבן כשזה ממש לא כך, גם ב10 חזרות אתה עובד על סיבים אדומים וב8 שזה אגב טווח חזרות סביר לחלוטין למתחיל, יש גם שיפור בגיוס יחידות מוטוריות. אל תקח את זה כהתרסה כי זאת לא , צריך לטפטף למתחילים מההתחלה את העקרונות של תוכנית נכונה, פריודיזציה ועומס פרוגרסיבי, עם הזמן כל מה שקורה זה שהם פוגשים מדריכים גרועים ובטוחים שמה שהם מכירים הוא הכל ובסוף נתקעים ולפעמים גם מציפים את הפורום בדברים לא לגמרי נכונים. אפילו לא הזכרת שמה שכתבת הוא לא הכל.
|
נכון, בפיתוח הגוף אין חוקים שחקוקים בסלע, ויש הרבה דברים מאוד אינדיוידואלים, נכון שגם ב10 אתה עובד על סיבים אדומים אבל באחוז נמוך בהרבה מאשר הלבנים, בסה"כ הסברתי לו הרבה תהליכים אנטומים/פיזיולוגים שהם כן נכונים וכן שחור על גבי לבן

אם הוא יפגוש מדריך גרוע, צר לי על קח, אבל אני לא יכול ל"חנך" אותו בהתאם לזה אם הוא ימצא מדריך טוב או רע, אני מקווה שיהיה לו מדריך טוב.
ציטוט:
גם אני מנופח ואין לי בעיות עם זה, אוקי מצטער אם פגעתי בך.
|
:):):):)' לא בגעת בי אחי, אבל בחצי פורום כן, תבין המילה ניפוח לא אהודה ולא מתאימה כאן, כי גוף האדם זה לא גלגל של אופניים, המילה הנכונה זה מסה, היפרטרופיה, עיבוי סיבים, ולא חסר עוד מה, את אימון הניפוח תשאיר לרכב שלך בתחת דלק
ציטוט:
אז זה קצת כללי מדי לטעמי זה כל מה שכתבתי. איפה אמרתי לו לעבוד בטווחים מסוכנים?
לדעתי זה בר הזכר אז הוספתי, כי מן הסתם הרבה אנשים נכנסים לפורום הזה וקוראים הודעות וסתם חבל לי שהם יחשבו שזה הכל.
|
אוקיי, חשבתי שזה מובן מאליו הדבר הזה, ואם הזמן הוא יגלה שהוא צריך לעלות משקלים לבד, כי הוא יגדל והמשקלים יהיו קטנים עליו, אם רצית לחדד את זה בבקשה.
U WELLCOME