צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-07, 16:06   #16
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
מזה התשובה האמיתית הרבה יותר מורכבת, אז מזה מה שנתתי לו תשובה שיקרית?
ואיפה אני אמרתי שהוא לא צריך לגוון בטווח החזרות? אתה ראית אותי אומר לו להיתקע על טווח חזרות אחד שהוא 8?
אמרת לו שלא?
כמו שזה נקרא ,נראה כאילו העניין הוא שחור ולבן כשזה ממש לא כך, גם ב10 חזרות אתה עובד על סיבים אדומים וב8 שזה אגב טווח חזרות סביר לחלוטין למתחיל, יש גם שיפור בגיוס יחידות מוטוריות. אל תקח את זה כהתרסה כי זאת לא , צריך לטפטף למתחילים מההתחלה את העקרונות של תוכנית נכונה, פריודיזציה ועומס פרוגרסיבי, עם הזמן כל מה שקורה זה שהם פוגשים מדריכים גרועים ובטוחים שמה שהם מכירים הוא הכל ובסוף נתקעים ולפעמים גם מציפים את הפורום בדברים לא לגמרי נכונים. אפילו לא הזכרת שמה שכתבת הוא לא הכל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
ועצם זה שאתה אומר את המילה ניפוח כל שניה...תסלח לי....עזוב עזוב.
גם אני מנופח ואין לי בעיות עם זה, אוקי מצטער אם פגעתי בך.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
לא שכחתי להזכיר כי אין למה להזכיר, כי מן הסתם שהוא יעלה בכח ובמשקל הגוף כתוצאה מאימוני היפרטרופיה ותזונה נכונה, אז לבד הוא ירגיש צורך לעלות במשקלים כי מה שהיה לו עד עכשיו נניח RM12 יהיה לו כבר RM 18, אז אין פה מה לציין,
וזה לא רלוונטי כרגע אם לשלב מידי פעם עבודה על גיוס יחידות מוטוריות, כן טוב או לא טוב, כי מדובר במתאמן חדש, וכבר ציינתי את סכנת הפציעות שכרוחה בכך, ואם הותק הוא יבין הכל מה טוב לו ומה טוב לשרירים שלו ובאיזה טווח, כל מה שהסברתי לו עד עכשיו הוא "רקע כללי"
אז זה קצת כללי מדי לטעמי זה כל מה שכתבתי. איפה אמרתי לו לעבוד בטווחים מסוכנים?
לדעתי זה בר הזכר אז הוספתי, כי מן הסתם הרבה אנשים נכנסים לפורום הזה וקוראים הודעות וסתם חבל לי שהם יחשבו שזה הכל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
המשך שבוע מקסים.
תודה, גם לך.
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט