ציטוט:
רן , לגבי הטענה הזאת של הטווח חזרות האופטימלי להיפרטרופיה,התשובה האמיתית הרבה יותר מורכבת ותלויה בהמון גורמים, בגלל הצורך בפריודיזציה לדוגמא הטווח חזרות האופטימלי כמעט ולא משנה ,לעבודה אידאלית על ניפוח צריך לעבוד ביותר מטווח משקלים\חזרות אחד וזה יותר יעיל מאימון של רק 8 חזרות בrm וגם אם משלבים מנוחה אסטרטגית אפשר להתנפח בלי להתקרב בכלל לrm.
.
|
מזה התשובה האמיתית הרבה יותר מורכבת, אז מזה מה שנתתי לו תשובה שיקרית?
ואיפה אני אמרתי שהוא לא צריך לגוון בטווח החזרות? אתה ראית אותי אומר לו להיתקע על טווח חזרות אחד שהוא 8?
ועצם זה שאתה אומר את המילה ניפוח כל שניה...תסלח לי....עזוב עזוב.
ציטוט:
חוץ מזה שכחת להזכיר את הדבר הכי חשוב, אם לא מרימים יותר משקל לאורך זמן לא מתנפחים ובגלל זה חשוב לשלב מדי פעם גם עבודה על גיוס יחדות מוטוריות.
|
לא שכחתי להזכיר כי אין למה להזכיר, כי מן הסתם שהוא יעלה בכח ובמשקל הגוף כתוצאה מאימוני היפרטרופיה ותזונה נכונה, אז לבד הוא ירגיש צורך לעלות במשקלים כי מה שהיה לו עד עכשיו נניח RM12 יהיה לו כבר RM 18, אז אין פה מה לציין,
וזה לא רלוונטי כרגע אם לשלב מידי פעם עבודה על גיוס יחידות מוטוריות, כן טוב או לא טוב, כי מדובר במתאמן חדש, וכבר ציינתי את סכנת הפציעות שכרוחה בכך, ואם הותק הוא יבין הכל מה טוב לו ומה טוב לשרירים שלו ובאיזה טווח, כל מה שהסברתי לו עד עכשיו הוא "רקע כללי"
המשך שבוע מקסים.