צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-04-10, 21:08   #36
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orev צפה בהודעה
תראה,בגלל שמדובר במניפולציה קיצונית עם חילוף חומרים-מומלץ מאד לעשות את זה תחת השגחה של בעל מקצוע.גיל עד היום עשה את זה מצויין.
לפרט פה באתר-זה לקחת סיכון שקטין מסויים,לא יציב נפשית ייקח ויעשה את זה לא נכון כי "נראה לו". נוער זה קבוצת סיכון להפרעות אכילה,אני לא מוכן לקחת על עצמי דבר כזה כל עוד אני לא רואה מי יושב מולי,שמדובר באדם נורמטיבי ושלא יהיה לזה תוצאות טרגיות.מבין אותי?
אהה אני בן 13 וואלה אני מפגר סבבה אמרנו לאכול 300 גרם חלבון ו160 גרם שומן? אם אני שוקל 70 קילו ועל 10% שומן וואלה זה סבבה לי אהה.

ולפותח האשכול,יש דברים שסותמים ת'בטן. בן דוד שלי בעבר עשה חיטוב והוא פשוט לקח מרק ירקות שסתם לו ת'בטן כל פעם שהוא היה רעב. נוזלים יסתמו לך ת'בטן ולא תהיה רעב.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט