צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-04-10, 12:53   #22
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
בגלל שכל הbb כבר וותיקים ומשתמשים בחומרים השאלה הראשונית שלך [האם ראיתי בודיבילדר חלש] היא שגויה....
אז כל הדיון הזה טיפשי

ראית פעם פאוורליפטר ענק?[ואני מדבר על ענק-מממששש ענק בגודל של טופ 10 באולימפיה]
ונניח וראית 1 כזה....אתה יכול להראות לי דורות של פאוורליפטרים [שגם הם משתמשים בחומרים אז בלי לזבל אותי] שגדלו ונהיו ברמה של מתחרי אולימפיה?

מss אתה אולי יכול ללמוד את הטכניקה של התרגילים הבסיסיים אבל כתכנית מוגמרת היא לא משרתת את מטרותיו של בודיבילדר מתחיל[הבחור הצעיר והממוצע שרוצה להתחרות עוד 5 שנים]
מי בכלל אמר שצריך להמשיך ss כל החיים?אני בטוח לא אמרתי את זה,starting strength זה מה שזה,תוכנית למתחילים שיכולים לעלות במשקל על המוט מאימון לאימון,אחרי שעברת את זה,אתה יכול לקחת את זה לאיזה כיוון שאתה רוצה,תוכנית פיצולים או שוב עליה לינארית(5x5 מדקאו וכו)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
למה לא יאיר, ss זאת תוכנית לחצי שנה גג. אחרי ss אפשר לעשות מה שרוצים, 5 שנים זה הרבה זמן . אפשר להמשיך עם תוכניות שעובדת על כוח למתאמנים בינונים, אבל מי שעובד נכון, צריך לסיים את שלב המתחילים עד חצי שנה פלוס מינוס.
בכל מקרה פאוורליפטרים מזריקים בתחת סוכריות, ככה שגם אם הם גדולים, זה לא בא בטבעיות (וזה עובד להפך, באדיבילדרים חזקים גם בגלל אותם ממתקים).

וניטרו, ההבדל בין קולמן לאחרים באולימפיה הוא לא גדול, והם לא בהכרח היו שחקני פוטבול ופאוורליפטרים, ככה שהטענה הזאת חסרת כל בסיס, במיוחד שאולי קולמן פשוט גנטית יותר גדול מאחרים.
הדוגמא של קולמן הייתה כדי להראות שלהתחיל מתוכנית כוח,הוא לא דבר שלא נראה אי פעם באולימפיה,אתה לא יכול להיות ענק וחלש,אין כזה דבר,מסה וכח בא ביחד.
Nitro Speed מנותק   הגב עם ציטוט