צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-04-10, 13:57   #46
Deadlift
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2009
הודעות: 1,107
גיל:: 14.6
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
כן
כולם מקשיתים בתחרות, כנראה לא שמת לב
היום הקשתתי את הגב באמצע אימון,ואיזה מאמן אדיוט מתחיל לצעוק עליי "מה אתה עושה מה אתה משוגע?" והוא ישר אמר לי שהגב צריך להיות שטוח לגמרי,ושלעקם ת'גב בקשת זה הדבר הכי נוראי שאני יכול לעשות בבנץ' פרס. אז לא הבנתי,לעשות הקשתה או לא? והיה לי ממש קשה להרים שניסיתי לעשות עם ההקשתה.


ולאושר,אני אנסה לרכוש ת'ספר. תודה.

יש לי שאלה נוספת... אומרים שבss צריך לאכול והרבה. השאלה היא אם מותר גם להגזים בכמות השומנים? יעני במקום 60 גרם שאני צורך,לצרוך 80? או שלהישאר על ה60? כמה מותר לי לחרוג?
ואמרו לי גם לשתות 2 ליטר חלב ביום. זה לא יעשה לי בעיות בבטן? כי איזה מאמן אחד אמר לי שהגוף שלנו לא מיועד לעכל כמויות גדולות של חלב. זה נכון או לא?
__________________
דבר מפי YNET:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניר.מ. צפה בהודעה
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט