צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-04-10, 17:43   #42
Deadlift
חבר פעיל

ראיתי את הסירטון במאמר וזה עדיין ניראה קשה. הורדתי פה את הdvd של ריפטו,מקווה שהוא גם יירד בשנה הקרובה. אז אני אסתכל.

דדליפט בעיקרון הבנתי. ברכיים קצת בחוץ, גב טיפה מקופל פנימה,ושעולים לא לעקם ת'גב יותר מדיי אחורה. רק מה שניראלי שיקרה שזה יכאב לי במפרקים של היד ויחליק לי. לאט לאט. אבל הורדתי את הdvd וכשהוא ירד אני אסתכל.

בנץ' פרס אני אסתכל על הסירטון שפרסמת,אבל לפי מה שאני יודע זה שצריך שיהיה 90 מעלות עם המרפקים באחיזה,מין הסתם אחיזה רחבה,להוציא אוויר שמרימים,לנעול מרפקים,ולגעת בחזה כל פעם (אני מעדיף לא לגעת בחזה,כי אז זה סוג של הקלה לשנייה אני פשוט עוצר מ"מ הכי קרוב לחזה שאפשר ואז מרים).

סקוואט אני יעלה לפה ותגידו לי אתם איך זה. יש הרבה מאוד מתאמנים במכון שסביר להניח שעושים סקוואט אפשר אז להתייעץ איתם. אני לא הבנתי איך אפשר לשמור אבל על גב ישר בסקוואט. כאילו גב שהוא בקו אחד,או שכמו שאני עומד צמוד לקיר?

בנט-רואו הבנתי שפשוט צריך להיות עם גב ישר ישר ישר ישר ב90 מעלות,לכופף טיפה ת'ברכיים (כמו מין עמידת מוצא של דדליפט,רק שלוקחים ת'גב ועושים אותו ישר ישר,מקביל לריצפה),ומשם מושכים.

עכשיו שמתי לב שפאוורקלין זה גם בעמידת מוצא של דדליפט,מושכים עד לנקודה הכי גבוהה שאפשר עם הידיים (בלי להפוך את האחיזה של המשיכה מהרצפה) ואז מהר מקפלים מרפקים החוצה ומרימים לחזה. משהו כזה?

בכל מיקרה אני בסוף כל אימון אקדיש לעצמי דקה לדדליפט,דקה לפאוורקלין,דקה לסקוואט חופשי,דקה לבנט-רואו וזהו. (בנץ' פרס אני מתאמן בתוכנית גם כרגע אז אני יודע את הטכניקה).
בכל מיקרה אם מה שרשמתי למעלה לא נכון,אני אראה ת'dvd שמישהו פה נתן להורדה. תודה רבה.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט