p90x - עובד : הוכחות בפנים
שלום לחברי הפורום,
ראיתי את תגובות של האנשים לתכנית הזו שנקראת P90X. אז אני חייב להגיד לכם כמה דברים לגביי התכנית הזו: יש לי הרבה מאוד חברים בארה"ב, דרכם הכרתי את תכנית האימונים הזו. מדובר בתכנית שהיא רק אחת מיני רבות, אשר קיימות תחת הכותר שנקרא BEACHBODY.COM.
התכנית בעצם מתבססת על שיטה שנקראת -MUSCLE CONFUSION.. בעצם אתה אף פעם לא חוזר על אותו תרגיל פעמיים... כל הזמן עובדים על חלק אחר בגוף וכך ממשיכים במשך 90 יום..
היא לחלוטין עובדת. מדובר בתכנית אימונים שמורכבת מ-3 שלבים,כאשר בכל חודש אתה עובר שלב נוסף. התכנית משלבת בין אימוני אירובי (קיק בוקסינג, אימוני קפיצוצ, פאוור יוגה ועוד) ואימוני כוח (משקולות,שכיבות סמיכה,מתח ועוד).
מדובר ב-6 פעמים בשבוע של 90 יום מפרכים וקשים.
אני סיימתי את 90 הימים ואני חושב שדווקא אני ההוכחה לכך שהתכנית עובדת. אני לא הפכתי להיות הר אדם (לא לקחתי תוספת כלשהם, למרות שהתפריט בתכנית ממליצה על זה) ובסופו של דבר אחרי 90 יום ראיתי תוצאות יפות מאוד. כמובן שאני ממשיך בתכנית ובעוד חודש אני עובר לתכנית חדשה מבית היוצר של BEACHBODY.COM הנקראת INSANITY... זה באמת מטורף (חפשו ביו טיוב)
בינתיים זה הסרטון שלי- בלי חרטוטים... בלי פרסומות סמויות.. זה מה שאני השגתי ב-90 יום.. ואתם יודעים מה.. אם בגיל 29 הצלחתי בתוך שלושה חודשים לייצר 4 קוביות... אני מבסוט..
www . youtube . com / watch ? v = qG_BdTbmI-g
מומלץ ביותר...
ולכל הצינקים - עזבו אתכם.. פשוט תנסו.. שווה כל רגע...
|