ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s
אתה הוא האידיוט מכיוון שלא אצל כל בנאדם המקרה זהה, אני מקווה בשבילך שגם לא תרגיש את הבעיה בלב כי אז קיים מצב שלא תהיה פה לספר על זה
|
אחי אני כל החיים שלי עושה ספורט, הייתי 7 שנים בכדוריד (כתה א'-ז') - לא הייתה לי שום בעיה והייתי בנבחרת שנתיים , אחרי זה פרשתי כי נמאס לי אז קניתי משקולות מתברגות והתחלתי לפמפם בייספס בגיל 13 עם ה7.5 קילו שהיו לי, אחרי חצי שנה נרשמתי לחדר כושר ועד עכשיו אני מתאמן כמעט שנה וחצי ולא הרגשתי שום מגבלות עד שבגלל הרשרוש הזה שלחו אותי לבדיקה ואמרו בסוף הבדיקה שאיזה חור לא נסגר עד הסוף וחלק מהדם חוזר חזרה (לא שהבנתי מה זה אומר) אבל זאת שבדקה אותי אמרה שיש לי חריגה קטנה מאוד באיזה שהוא עורק היא דיברה במספרים ואני לא זוכר את מה שהיא אמרה אבל היה משהו שהיא בדקה במספרים ואמרה שזה שהכל תקין חוץ ממשהו אחד שהוא 20 במקום 15, היא הוסיפה חריגה קטנה מאוד. אך הרופא עצמו אמר שאסור לי לעשוק בשום ספורט תחרותי או הרמת משקולות כי אני יכול להגדיל את הבעיה שיש לי למרות שהיא ממש זעירה כרגע.
אני אקח את הסיכון כי אני לא רוצה לשבת על הספא כל היום עם בקבוק בירה ביד שמאל ו*** ביד ימין ולראות פורנו.