נראה לי שנהייתי חלש יותר מאז האימון הקודם..
בפסח אני לא יכול להירשם למכון כושר, אז אני מתאמן לבינתיים בבית בקטנה עם משקולת 7.3 ק"ג ליד שהלוותי ממישהו (מתברגת עם 2.5 בכל צד).
בכל מקרה אימון קודם שהיה לפני יומיים הרמתי ביד ימין 10 פעמים 3 סטים והכול בסדר.. אבל ביד שמאל זה היה 10-9-8.
הבעיה זה שבאימון הזה יצא 10-7-8.. מה שאומר שיותר קשה לי להרים את זה משום מה.
אבל זה לא הבעיה.. הבעיה זה במתח. אימון שעבר הצלחתי לעשות מתח רגיל, ואפילו הצלחתי 2 חזרות ל-3 סטים. אבל היום אני לא מצליח מתח בכלל.. איך זה קרה?
מה שכן ניסיתי chin ups והצלחתי 1 בקושי.
זה אומר שנחלשתי מהאימון הקודם? אם לא, איך אפשר להסביר את מה שקרה?
מה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות כדי שאני אהיה מסוגל לעשות מתח?
לי זה מוזר קצת, כי נגיד שכיבות סמיכה אני מצליח 20 ל3 סטים (עם טכניקה טובה ולאט, כמו שצריך, לא כמו שעושים כדי לקבל 100 במבחנים בחנ"ג חח), ובבנץ' אני יכול לעשות 25 ק"ג 10 חזרות 3 סטים, בידיים אני מרים 7.3 ק"ג ביד, ובטן אני עושה 15 חזרות ל3 סטים עם 5 ק"ג מאחורי הראש.
מה שאני מנסה להגיד בחפירה הזאת, זה איך זה שיש לי כוח סביר פחות או יותר בידיים, בבטן ובחזה, אבל הגב שלי חלש?
ואם אני לא מסוגל לעשות מתח, אני אוכל לעשות ss? כי תכננתי סוף סוף לעשות ss אחרי פסח.
סליחה על החפירה ותודה רבה למי שעונה על כל השאלות או אפילו על חלקם.
|