ואולי פה המקום להרחיב קצת:
מה שרוב האנשים רואים בעין לא מקצועית את המתאמני משקולות וחושבים שאם הם יחקו את התנועות "כמוהם" גם להם יהיו שרירים כאלה, זה פשוט לא נכון.
יש פה ניואנסים (אני מקווה שחלק הבינו מה זה כי לא מצאתי מילה אחרת) ואני לא מדבר על התוכנית אלא רק על ביצוע הטכניקה של התנועות ואופן ביצוע התרגילים שהמתאמן הרגיל פשוט לא קולט אותם ולא מבין אותם, לכן קודם כל צריך ואני לא צוחק מי שרוצה לראות תוצאות חייב """"""יייידדדדדעעעעעעע""""" זה לא יעזור.
ללמוד להתאמן ללמוד לאכול ללמוד לחיות את זה בראש כי אחרת לא בטוח שתגיעו ליעד שרוב המתאמנים פה לפחות לפי מה שאני מבין רוצים.
ילד\נער שבא למכון כושר ובחיים שלו לא הרים משקולות ופתאום הוא מחליט שהוא רוצה גוף של שרירן בלי ללמוד לחיות את זה, זה רק מראה את הבורות של האנשים בתחום הזה ובספורט הזה והתוצאות אני לא צריך להגיד לכם וודאי שאין ואולי במקרה הטוב תצמח לו איזה בליטה בבייספס שמעולם לא הייתה שם והוא יתלהב מזה וילך להראות מיד לח'ברה והוא חושב שזה.... בודיבילדינג או מתאמן משקולות אני מצטער לומר את זה אבל האנשים האלה פשוט מוציאים שם רע לענף הזה.
וחזרה אליך ידידי כל אחד שמשחק כדורגל הוא נהיה שחקן? התשובה היא לא, לכן אל תתבאס.
עצם זה שאתה מתפלא למה אין תוצאות מראה לי כמה אנשים חושבים שזה אוטומטי וזה לא נכון, אני מכיר אישית אנשים שמתאמנים שנים ואין להם תוצאות בכלל הם נשארו באותו מצב כמו שהתחילו אחרי חצי שנה של אימון, בכל זאת הגוף מגיב לאימון בצורה כלשהי אבל אצלו זה אקראי לחלוטין וזה ההבדל.
מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שרציתי.
|