אשכול: אימון יתר????
צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-03-10, 23:10   #11
רועי12121212
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי skitz125 צפה בהודעה
עזוב אותך מכל מי שממליץ על רגליים בכוח, אני כן עושה רגליים אבל גם אני הייתי בסרט שלך אתה לא רוצה להיות בודי בילדר ולא רוצה להראות כמו אחד כזה אם אתה לא מאמן רגליים אתה סתם רוצה חזה יפה ויד שתרשים כוסיות בים...מה שאומר שלא תרצה יד ענקית שתראה לא פרופורציונאלית ליד פלג הגוף התחתון שלך, עכשיו גם נתתי לך חומר למחשבה לגבי להתחיל לאמן רגליים וגם אולי אולי קלעתי למה שאתה באמת מרגיש.
בכל אופן אחי אם אתה תקוע עם ההיקף יד תוריד קצת סטים אתה עושה 15 סטים זה המון! תוריד חזרות ותעלה משקל גם 10 חזרות זה סביר אבל אם אתה יכול להעלות משקל ולהוריד חזרות אז עדיף, אולי גם התרגילים שאתה עושה פחות יעילים מתרגילים אחרים תפרט פה מה אתה עושה.
וואלה עכשיו רק ראיתי אחי, תראה זה לא ממש נכון להגיד שאני מתאמן בשביל להביא כוסיות וכל זה. באתחלה זה היה ככה אבל לאט לאט זה ניהיה דרך חיים אני אוהב להתאמן ממשש ממשש אני מחכה להגיע הביתה בשביל להתאמן בגלל זה אמרי לכם כל יום אני מתאמן כל יום חוץ משישי או שבת! אבל בקשר לרגליים זה כי תמיד הרגליים שלי מתאיפות מהר אני לא יודע למה אבל תמיד קשה לי לעמוד אחרי 10 דקות אני חייב לשבת וזה לא שידוע לי על בעייה כל שהיא מבין בגלל זה אני סולד מאימון רגליים מעדיף לוותר ולהשקיע בתרגילים אחרים ושתבינו זה לא שיש לי רגלים רזות יש לי רגליים שריריות ברגיל כזה.
רועי12121212 מנותק   הגב עם ציטוט