אצלי גם יש מדריך בן 40 ומשהו והוא משתתף בתחרויות ישראל וזה, והוא שאל אם אני לוקח אבקת חלבון אז אמרתי "כן" ואז הוא אמר "זה טוב".
והייתה לנו גם מדריכה אחת חמודה רזה בטירוף, קיצור היא ראתה אותי עושה אירובי אחרי אימון ושאלה אם זה ככה אני עושה תמיד, אז אמרתי "כן". ואז היא שאלה אותי "מי זה הבן אדם הזה שמאמן אותך ככה כמו משלט רחוק?"
אז עניתי "גיל גרנות תזונאי הספורט הטוב בארץ"

ואז היא הלכה..
בכל מקרה אחי עיצבן אותי גם מה שהמדריך שלך אמר, אני אישית בגלל שאני מתחיל קצת קשה לי להסביר ואני לרוב מעדיף לא להתווכח יותר מידי.
זה גם מה שאני מציע לך, למרות שבמקרה שלך זה לא היה סתם כי הוא גם רצה לצאת גבר לדבר ככה עליך ליד כולם.
יש לי אחד בעבודה, שאל אותי כמה סטים לבטן אני עושה. אמרתי לו שאני עושה שני תרגילים, כל תרגיל 3 סטים עם 15 חזרות. הוא אמר שאני אידיוט וצריך לעשות כל תרגיל 200 חזרות אם אני רוצה ששרירי הבטן יגדלו. הסברתי לו שאת זה עושים בחיטוב וכדי לגדול לא צריך כלכך הרבה אלא להקשות את התרגיל.. אבל בכל מקרה זה לא עזר לשכנע אותו.
להתווכח עם אנשים זה דבר שלא נגמר, עדיף פשוט לאמר להם לראות אותך בעוד כמה חודשים. איאפשר להתווכח עם תוצאות !
בקשר למה שהוא אמר שאתה תפסיק עם זה ותשמין, זה אקטואלי לגבי כל אחד שגודל ומפסיק להתאמן. זה ממש לא קשור אם אתה לוקח אבקות חלבון או לא. ובקשר למה שהוא אמר על גיל 19, נראה לי הוא הוזה או שהוא הסניף משהו לפני שהוא הגיע לעבודה