צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-03-10, 00:19   #10
Philip_k
חבר פעיל

הסמל האישי שלPhilip_k

כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active

ציטוט:
פורסם במקור על ידי if-bb צפה בהודעה
על המשקל שאתה נמצא בו כרגע ועל הגובה שלך, אתה אמור להיראות בהרבה יותר גדול מבחינת מסת השריר.

וגם מבחינת משקלי העבודה שלך, 100 קילו בנץ על 88 קילו זה מעט מאוד.

בכל מקרה, אין ספק שתעלה יחסית מהר במשקל הגוף כשאתה עובד על ss.

במידה ואתה מעוניין לפתח יותר מסת שריר, מאשר לעלות בכוח היתי מציע לך לעבור לתוכנית אחרת.

זה פשוט ניהיה טרנד חדש שכל התוכניות שהיו עושים אותם במשך שנים מתאמנים, לא מתיאמות למתאמן הטבעי בגלל שריפטו אמר שאי אפשר לגדול אם abc חח זה בדיחה..

לגבי שאלתך, תמשיך במסה.
תודה.

אני מתאמן בסה"כ 5 חודשים +. התחלתי בתוכנית abc רגילה, וכן הרגשתי שאני גודל מבחינת גוף(עשיתי עוד כמה שטויות על הדרך ביחד עם האימונים).
3 חודשים עבדתי abc ואחרי זה התחלתי ss. כאשר התחלתי לעבוד הייתי 50 קילו בבנץ' בסוף abc הייתי בסביבות 80 בבנץ' ב-5 חזרות. להתייחס בעובדה שאני בחיים לא הייתי מתאמן בחדר כושר בצורה רצינית כמו עכשיו ולא הייתי כל כך חושב על תזונה (כמות)
100 קילו בנץ' בשבילי זה כרגע משקל, למרות שאתה צודק אני כמעט 90 קילו.
לגבי איך שאני אמור להראות תתחשב בזמן האימון שלי.

לגבי ss וabc אין לי משהו כנגד כל אחד מהם. אני מאמין בתוכנית שאני עובד בה, והתוכנית מיועדת למתחילים(לי). אני חושב שבגלל צורת העמסה, התאוששות והתרגילים המורכבים עובדת בצורה מאוד טובה למתחילים ומאפשר עלייה במשקל גוף ומשקלי עבודה.
משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא)

"The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold
Philip_k מנותק   הגב עם ציטוט