אשכול: מס' דברים
צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-02-10, 12:17   #16
eden.B.
חבר פעיל

הסמל האישי שלeden.B.

עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח

תשמור על דבר כזה:
באימוני רגליים שיהיה סקוואט ו דדליפט או רטציה בינהם
באימון גב אם אין דדליפט ברגליים שיהיה דדליפט ו/או בנט אובר ואתה יכול להוסיף רוטציה ביניהם עם מתח.
כתפיים שיהיה לחיצת כתף בעמידה/ מיליטרי
חזה שיהיה בנץ'
ואם אתה רוצה להוסיף תרגילים שיהיו תרגילים עזר כי התרגילים המואכבים הנ"ל קורעים אותך.. למשל:
לג פרס באימוני רגליים/מכרעיים וכו'...
הרחקה לפנים לצדדים וכו' ביום שיש כתפיים
בנץ בשיפוע/דאמבלים/לחיצה במכונה וכו' ביום שיש חזה
פול אובר/ופולים למיניהם ב יום שיש גב
וידיים תקדיש כמה סטים בודדים ל6-8 חזרות... אני למשל שם ביד אחורית מתח באחיזה צרה (וזה בא ביום של חזה לכמה סטים בודדים ד לmax ועד שאני מגיע ל-15 מתח אני מוסיף משקל) ויד קדמית אני עושה עם דאמבלים בעמידה ל-8-10 חזרות.

כמו כן יש לך תרגילי עזר שהם גם מורכבים שהם יכולים להחליף (לא לאורך זמן ממושך תלוי במטרות) או להועיל למשקלים בתרגילים המורכבים כמו:קלינים, פוש פרס, בוקס סקוואט וכו' וכו' וכו'....

בקיצור אני דוגל יותר בשיטת התרגילים המורכבים ומה שמסביב... שיטה שעד כה פעלה עלי טוב לעומת השיטה של "בידודים" ככל שיש לך יותר משקל על המוט כך אתה תהיה חזק וגדול יותר.

לסיכום: אחרי החפירה חחח:
תתרכז בתרגילים המורכבים, תנסה לעלות מאימון לאימון/משבוע לשבוע ליותר מנוסים/ ומחודש לחודש בתקופות לרציניים בלבד חחח.
אך גם תשלב תרגילים אחרים שמערבים פחות מפרקים כמו לג פרס וכו' כדי להוסיף משקל על המוט בתרגילים המורכבים, כמו כן יש לך גם תרגילים "מורכבים" שיעזרו לתרגילים ה-"מורכבים" שלך כמו בוקס סקוואט וכו'
כמו כן "תשחק" עם התכנית: תעשה רוטציה בתרגילים, אימון כבד-קל, וכו' כדי לשבור שיאים ולהוסיף משקל על המוט...
this is all about"
משפט שאני המצאתי!

No Pain No Gain
eden.B. מנותק   הגב עם ציטוט