צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-02-10, 04:19   #3
jonathan
מנהל מקצועי

כל הפואנטה בתוספים,שהם -תוספים- פשוטו כמשמעו,אם אתה לא צורך מספיק באוכל את מה שאתה קורא לו "תוסף" אז כן,כדאי לקנות אותו(אם יקר מדי,עדיף להתאמץ לאכול אותו).
בגדול מה שאתה משתמש כידוע זה קריאטין ל"כוח" גיינר למסה,עוד תוספים?עליה במסת שריר היא תהליך די פשוט ובשביל המטרה הזו ספציפית לא צריך יותר מדי חוץ מאימונים עצימים והרבה אוכל(פרופורציות כן?).
מומלץ למתאמנים מולטי ויטמין מאחר וקשה מאוד להגיע לרף המומלץ של כל ויטמין ומינרל.
לגבי גלוטמין,אין ספק שיש לו תפקיד משמעותי,אבל לדעתי זה ביזבוז,אתה לא תרגיש אחרת אם לא תקח את זה וזה לא מה שיזיז את המחוג במשקל ימינה,לגבי מתחרים הדעה כבר שונה לגמרי,ובחיטוב מתקדם זה יכול לעזור.
איזה תוסף כן מומלץ?יש כל מיני תוספים ללא חומרים,חוקיים,שמעודדים הפרשת הורמונים,אני לא ממש מומחה באנדרוקרינולוגיה אבל לפי מה שאני רואה אתה בן 26 ויש לא מעט אנשים בגילך שאין להם רמות גבוהות של הורמונים חיוניים (gh טסט) ויש כמה תוספים בחנות שאפשר לקחת והם אכן יעזרו.
כמובן שיש הרבה פורמולות קריאטין מתקדמות שתורמות לעליה במסה במצבים ש"נתקעת" וכו'. יש לא מעט פורמולות בחנות האתר..תסתובב שם יש המון מידע שאני לא יכול לתמצת אותו בתגובה אחת.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט