אשכול: יד חטובה
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-02-10, 04:29   #32
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nesiha צפה בהודעה
תביא תמונה של הטעם שלך
קשה להגיד, אני יכול לאהוב גם חטובות ברמת העקרון, אבל חשוב לי שיהיו קימורים נשיים, חזה, תחת, רגליים... ואם היא לא מקל אז זה גם מבורך, כמובן בגבול הטעם הטוב.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gilsxm צפה בהודעה
מי שאומר את זה אלו השחיפים/שמנים המתוסכלים שלא יכולים לעשות שום דבר על מנת לשנות את המצב שלהם , זה מעמס נפשי גבוהה מידי לנפש הרכה והמחורבנת שלהם.
והם אף פעם לא יאמרו מילה טובה.
באופן כללי אתה צודק, אבל לעולם אל תכליל. אני מאוד מסור ומשקיע המון, פשוט לא לחוץ לי להיות גדול כבר, אני לא אומר שעוד 5 קילו ואני אתבאס מזה, פשוט הגעתי לגודל בשבילי סבבה לחלוטין, יש עוד מקום לשיפור בחזה ובכתפיים לטעמי, אבל האמת שת'כלס אני אוהב להיות חטוב ובאורח חיים של פיתוח גוף חובבני כמעט לעולם לא חטובים ליותר משבוע שבועיים. ותסכים איתי שאין דבר יותר מבאס שבנות מתלהבות מאיזה שחיף חטוב לידך ואתה עם השקעה של שנים אלפי שקלים ומאות אלפי שעות באימונים (אולי נסחפתי כן) וגורף תגובות פושרות. מעבר לזה... אני מאוד מאוד אוהב ונהנה להתאמן, אני אוהב הרבה יותר אימוני כוח ואת התרגילים המורכבים, ואומנם התוכנית הנוכחים עובדת עלי מעולה (p/rr/s) אבל חצי מהאימונים זה חזרות גבוהות או מכונות או שלל תרגילים שלא הכי מהנה. אז נכון, אימונים לא עושים בשביל הנאה אלא בשביל מטרה מסויימת, אבל פחות או יותר השגתי אותה אז אין שום דבר פסול בלהנות. ואם היית רואה הודעות היית שם לב שאני תמיד מפרגן למי שמגיע, אפילו לאלדר.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lebroni צפה בהודעה
שהוא אמר הרבה אמרו לי אני מניח (מקווה) שהוא התכוון לנשים אם לא הבנת
ברמת העקרון אמרו גם גברים וגם נשים, אבל לטעם של גברים אני לא באמת מתייחס כי חלקם זה מקנאה, למרות שיש תגובות מפרגנות. לגבי נשים, שמע אני לא ענק, אבל אתה יודע שהתקדמות בbb היא איטית ומתונה, וגם לפני 8 חודשים אמרו לי (בנות) ככה זה סבבה ויפה אל תגדל יותר, וגם עכשיו, וגם אם אני אמשיך עוד שנה גם אז יגידו... כי לא נהיים קולמן ביום אחד. אני מדבר על גודל שמספק א-ו-ת-י, את הסביבה צריך מאסה מאוד בסיסית בשביל לספק...מספיק לראות סרטים כדי להבין את זה. מעבר לכך שת'כלס זה בעיה לקנות בגדים וזה מרגיז.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shay_323 צפה בהודעה
צודק לגמרי שכחת גם בעלי משמעת עצמית שואפת לאפס.
אני לא פורש מאימונים. אני משנה את אופי האימונים, זה שונה. וזה בקיץ, וזה לא סופי 100%.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi_m צפה בהודעה
זה כמעת ובלתי אפשרי להיות רזה עם שדיים גדולות. לכן האישה הזותי שמה סיליקון.
אתה באמת רוצה דוגמאות? לא חסר, כמו שלגברים יש גנטיקה, גם לנשים...

סורי על החפירה

עריכה - אני לא ענק, לא קרוב לזה... יש כאן לא מעט הרבה יותר גדולים ממני שלא קרובים לרמה שהם רוצים להיות וזה בסדר גמור. כל אחד והשאיפות שלו.

נערך לאחרונה על ידי Scylla, 23-02-10 בשעה 04:34.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט