צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-10, 17:06   #6
Nightingale
חבר פעיל

עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
שלח הודעה דרך ICQ אל Nightingale שלח הודעה דרך MSN אל Nightingale

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
קודם כל סליחה על הזלזול אלדר אבל זוהי האמת - אתה ילד בן 13 בלי נסיון באימונים, פותח השרשור הייתי ממליץ להקשיב למנוסים וחכמים ממנו.

1.אם לא עלית באמת באחוזי שומן 2 קילו ב3 חודשים (נקי) זה אפילו מעולה. רוב האנשים עושים עליה גדולה של 5-7-9 קילו במשך תקופה ארוכה ואז בחיטוב כמעט הכל יורד.
2. לדעתי לא, רק אם אתה ממש מתחיל.
3.בעקרון כן, אבל צריך להיות עם היד על הדופק לראות שתמיד עולים במשקל, 2 קילו נקי ב3 חודשים זה קצב טוב לאורך זמן, מצד שני בשנה אתה יכול 10 חודשים להתקע, ואז חודשיים לטוס כי אתה זולל ועולה גם בשומן.
4. תמיד אפשר לשחק ב"מה אם"... תנסה להוסיף עוד מעט מאוד אוכל ולראות את קצב ההתקדמות. לדעתי רק אם התחלתי להתאמן ממש עכשיו יש סיכוי סביר שיכולת להעלות עוד.
5+6. שמע אתה גם ככה על אחוז שומן יחסית גבוה, מצד שני זה חורף... בגדול הייתי אומר שלא חכם להתחיל מאסה מאחוז כמו שלך כי עכשיו אתה מפחד ומאוד נזהר כי אתה כבר "גבולי מדי", בגדול תמיד מאסה מלוכלכת גוררת יותר עליה בשריר כי לגוף תמיד יש משאבים, מצד שני עובדים יותר קשה בחיטוב ואם הוא ארוך מדי גם אפשר לאבד שריר תוך כדי ולשרוף את היתרון שכביכול השגת במאסה מלוכלכת כמובן שההפרשים משתנים בהתאם לזמנים ולסוג מאסה / חיטוב...
7. לדעתי כל עוד אתה לאורך זמן (לא מאימון לאימון) עולה במשקלי עבודה ובמשקל גוף - אתה בדרך הנכונה. ברגע שתתקע תעשה חושבים.
תודה, סילה
אני מתאמן בצורה רצינית מ- 01.01.2008
התחלה: 86 ק"ג, 26% שומן
חיטוב - 8 חודשים
סוף: 64 ק"ג 12% שומן

מסה מלוכלכת 86 ק"ג, 26% שומן
חיטוב - 6 חודשים
סוף: 67 ק"ג, 12.5% שומן

עכשו זו המסה השנייה שלי אותה אני מבצע בצורה איטית.
הבנתי מתשובתך, שאני בדרך הנכונה, תודה רבה
Nightingale מנותק   הגב עם ציטוט