צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-02-10, 12:28   #12
מתחילן
חבר פעיל

כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tai צפה בהודעה
חברים,אין לי מוטיבציה פשוט כך.
אני רוצה. אבל אני לא עושה מספיק,זה בא לי בתקופות אני יכול שבועיים להשקיע ואז שבוע לשכוח בכלל שאני מתאמן בחדר כושר

איכשהו הראש שלי עסוק בדברים אחרים (חשובים יותר חשובים פחות)
וכמובן זה פוגע לי בהתקדמות.

מה לעשות? להגיד לי לעצמי "אתה חייב! תעשה את זה בכוח! בכוח תלך למכון בכוח תוכל בכוח תשן"
אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי,באמת שקשה לי באמת שאני נלחם עם עצמי.
כנראה אני עצלן... לא יודע.

עזרה(לא שאתם יכולים לעזור הרבה :])
אבל בכל זאת...

תודה.

אני באותה בעיה כמו שלך, וכל השטויות של השכנוע העצמי ו-ווינר/לוזר לא עזרו לי. הייתי מתחיל ברעל ומקפיד וממשיך, ואז משהו שאילץ אותי לוותר על אימון אחד, כמו דלקת גרון או מבחן באוניברסיטה, גרמו לי להפסיק ללכת, יענו ירד לי
אז החלטתי שזה מספיק חשוב לי, הלכתי וקניתי לי חבילה ענקית של אימונים אישיים עם מאמן מקצוען שהוא גם אחלה בן אדם ואני עושה 2 אימונים בשבוע איתו ו-2 אימונים לבד, וכשאני נופל לקרשים של חוסר המוטיבציה הוא פשוט מרים אותי בחזרה ומהר-מהר אני חוזר לעצמי בעזרתו. ומכיוון שהחבילה היא ממש גדולה, מדובר בפתרון לטווח ארוך, מה שהופך את הסיפור לפתרון מושלם בשבילי. זה יכול להיות אחלה פתרון, השאלה היא אם תוכל להרשות לעצמך (לדעתי, אם זה מספיק חשוב לך אז תוכל).
אפשרות נוספת היא למצוא שותף לאימונים שתהיו מחוייבים זה לזה. זו שיטה שאצלי אישית היא לא עבדה, אנשים לא ממש ששים להתאמן עם מישהו ואפשר להבין אותם - זה אומר לקשור את עצמך לאדם זר. ואולם לדעתי עם קצת ראש פתוח אפשר להסתדר על אחלה פרטנר לאימוני רבאק מטורפים
באיזה מכון אתה?

לָ שׁ וֹ ן:
הכנה מקצועית לבגרות
עזרה בשיעורי בית
הכנה למבחני קיץ
תמצות החומר בכיתה ותקצורו
0523831381
מתחילן מנותק   הגב עם ציטוט