ציטוט:
פורסם במקור על ידי oror
אני בן 32, שוקל 70 ק"ג, גובה 180 ס"מ, 10 אחוזי שומן מתאמן abc ומנסה זה שנה להעלות במשקל ללא הצלחה. לפני שלוש שנים שקלתי 63 ק"ג, הצלחתי להעלות 7 ק"ג מבלי להעלות אחוזי שומן אך בשנה האחרונה נתקעתי על 70.
לדעתי הבעיה נעוצה בשני גורמים -
1. אסור לי לעכול מוצרי חלב פרה (גם נטולי לקטוז) מה שגורם לי לקושי להגיע למכסת החלבונים הדרושה.
2. מרכיב משמעותי של אירובי וסיבולת שריר בתוכנית האימונים.
אני רוצה להעלות פאזה ועל כן מתכוון לתכנן מחדש את תוכנית האימונים כך שתכלול אימוני כוח בלבד ובמקביל רציתי להתחיל לקחת גיינר. מכיוון שרוב ככל הגיינרים מבוססים על מי חלב אותם אין לי אפשרות לצרוך אני אצטרך להרכיב לבד אבקת חלבון ואבקת פחמימות. לחלבון יש לי מספר אפשרויות אך באבקת פחמימות שתיתן את הערך הקלורי לתערובת לא נתקלתי.
למישהו יש רעיון עם מה אני יכול לקחת את החלבון כדי שיווצר גיינר תוצרת עצמית?
|
המלצתי היא שלא תוותר על האירובי לגמרי, פשוט תפחית את המינון ל1-2 פעמים בשבוע ותתמקד באימוני היפרטרופיה וכוח בחדר הכושר.
קח בחשבון ש-70% מהעליה במסה קשורה לתפריט התזונתי ולא לאימונים כך שאם אתה בחסך קלורי מסיבה כלשהי, לא תוכל לעלות במסה.
כל אדם נתקע בשלב כלשהו בעליה במסה ולכן אפשר לבצע מניפולציות שונות שדרכן אפשר להתקדם.
אם אתה רוצה לעבור שלב אחד קדימה, גש לישראלבודי לפגישת ייעוץ ותקבל תפריט ותוכנית שיקפיצו אותך קדימה.
נ.ב.
גם קריאטין יכול לעזור במקרים בהם אתה נתקע בעליה במסה.
בברכה
גל ציון-פור