צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-02-10, 01:06   #3
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי oror צפה בהודעה
אני בן 32, שוקל 70 ק"ג, גובה 180 ס"מ, 10 אחוזי שומן מתאמן abc ומנסה זה שנה להעלות במשקל ללא הצלחה. לפני שלוש שנים שקלתי 63 ק"ג, הצלחתי להעלות 7 ק"ג מבלי להעלות אחוזי שומן אך בשנה האחרונה נתקעתי על 70.

לדעתי הבעיה נעוצה בשני גורמים -
1. אסור לי לעכול מוצרי חלב פרה (גם נטולי לקטוז) מה שגורם לי לקושי להגיע למכסת החלבונים הדרושה.
2. מרכיב משמעותי של אירובי וסיבולת שריר בתוכנית האימונים.

אני רוצה להעלות פאזה ועל כן מתכוון לתכנן מחדש את תוכנית האימונים כך שתכלול אימוני כוח בלבד ובמקביל רציתי להתחיל לקחת גיינר. מכיוון שרוב ככל הגיינרים מבוססים על מי חלב אותם אין לי אפשרות לצרוך אני אצטרך להרכיב לבד אבקת חלבון ואבקת פחמימות. לחלבון יש לי מספר אפשרויות אך באבקת פחמימות שתיתן את הערך הקלורי לתערובת לא נתקלתי.

למישהו יש רעיון עם מה אני יכול לקחת את החלבון כדי שיווצר גיינר תוצרת עצמית?
אהלן.
היום יש מגוון מוצרים ללא לקטוז(גם אבקות חלבון וגם גיינרים) שיכולים לעזור למטרות שפירטת.
יש לך את האיזופיור מס שמכיל חלבון ללא מי גבינה ופחמימות.

כמו כן יש את האפשרות שאתה אמרת שזה לקחת חלבון מי גבינה ללא לקטוב ולהוסיף לו פחמימות(פירות יבשים, שיבולת שועל, סוכר ענבים וכו')
המגוון במוצרי האבקות חלבון ללא לקטוז יותר גדול: יש לך את החלבון iso whey של אינטראקטיב, יש חלבון ביצה של אופטימום, יש חלבון איזופיור של נייצ'רס בסט וכו'.. אם אתה רוצה המלצות יותר ספציפיות אתה יכול להתקשר לחנות והם ישמחו לעזור לך
1599-500-590
בהצלחה
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט